Toysdaily 玩具日報

查看: 11814|回復: 52

[玩具報告] 是但影 ~~~ ROBOT魂 聖戰士 維拉比

繼昆霸,翼霸和別色版之後,終於輪到敵方機体登場。這只維拉比是主角翔的死敵 - 邦所駕駛的初期機体,第7話登場,亦是第一部搭載奧那增幅器的機体。

盒面同底。

正面。

背面及張翼姿態,翼關節位有些緊,玩時要小心點。:(

可動一流,爪關節加了金屬條,好穩固。:$

ZOOM大頭,關節位好細緻,我很喜歡那些「筋」!{:1_214:}

跪下沒有難度,機倉蓋用透明件,讚!如果多個人仔就PERFECT!{:1_238:}

拔劍動作好自然,而且可以做到雙手握劍。{:1_226:}

隨大劍之外,附屬品還有槍和飛彈發射器,完全再現動畫設定。{:1_221:}

此產品仍然維持聖戰士系列一向質素,可玩度非常之高。如果是機戰迷或聖戰士飯,家中絕對要擁一只,期待下只瑞華士。{:1_220:}

謝謝觀賞:64:

十卜基友~~~:52:
上兩隻改色都可以用避開....但今次呢隻真係避無可避~~:34:

如果KEEP住繼續出就好~~~最好出埋雪霸:$
連敗兄嘅貼,點都要撐一撐。
呢隻好以幾好玩,但係登覇同翼覇我都未買:cool:;模型就買咗未砌!{:1_236:}另外出瑞華士咪好大隻?
好似幾好玩,支持﹗﹗
聖戰士係其中想儲齊嘅系列,希望唔好咁多限定版就好啦。
支持一下敗兄!!希望,日後聖戰士有合金化的一天!!
good job pal must buy item {:1_211:}

Very good,hope more like it!
this one is the best among the same series!
好想要埋個 stage ... 睇黎又係 暈限 ... :69:

btw ... good job 3link :71:
可能本身設定問題, 下跪動作冇昆霸咁自然

雖然對聖戰士冇興趣, 但呀公出 post 都要十扑下 :67:

你幾時取返你d 野 ar :blame:
回復 1# 黑色三連敗

敗兄靚貼當然要支持支持!!!:77:
聖戰士呢條 line 暫時唔敢入...:help:
我先係機戰飯再做埋聖戰飯,所以我唔會逃避aurabattler,出得唔係repaint到離譜都會買,因為呢個係aura嘅意志:*
I will wait for price slash for this... :shy:

Thanks for your great photos~!! :71: