Toysdaily 玩具日報

查看: 13376|回復: 6

[個人收藏] SDX又一靚機 Mask Commander Gundam(已再放相)

SDX
Mask Commander Gundam

這個系列入面的人物
,故事等等我都唔識,不過見佢外型,可玩度,qc相當不錯,又平,買來玩下都不錯啦 (我還有SDX超越之龍,今年內會幫佢拍拍照)
這個Mask Commander Gundam,擁有泰坦斯MK-II的外型與配色,與漢布拉比合體後又有點像Super Gundam,外型實在相當討好
再加個惡型惡相面罩,又型又惡,購入時還有開倉價,實在是非常開心的一入

而佢又係一個壞人,呢點又係幾吸引我

除了有mask帶,更有渣古眼可換,而渣古眼是可動的
武器是雙槍,這對槍又可變成斧頭,令我想起GN-006 Cherudim Gundam

好拍檔漢布拉比(在sd故事中唔知個名係唔係咁叫)

帶番個MASK後再合體

肩甲上有把槍仔GA !

聽說他最後變做好人,咁我估佢應該係唔帶個mask,所以又影多幾張^^
也有幾款眼可換

end

I like this one, 入型入格, So Good!!

圖已死???!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
圖已死???!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
waven 發表於 6-1-2012 11:55

!!! 哎o也 !!! d時間修復,最快要今晚才能再上載
今次睇到嗎?

SDX

[size=+0]Mask Commander Gundam

這個系列入面的人物

[size=+0],故事等等我都唔識,不過見佢外型,可玩度,qc相當不錯,又平,買來玩下都不錯啦 (我還有SDX超越之龍,[size=+0]今年內會幫佢拍拍照[size=+0])

[size=+0]這個Mask Commander Gundam,擁有泰坦斯MK-II的外型與配色,與漢布拉比合體後又有點像Super Gundam,外型實在相當討好

[size=+0]再加個惡型惡相面罩,又型又惡,購入時還有開倉價,[size=+0]實在是非常開心的一入

而佢又係一個壞人,呢點又係幾吸引我

[size=+0]除了有mask,更有渣古眼可換,而渣古眼是可動的

[size=+0]武器是雙槍,這對槍又可變成斧頭,令我想起GN-006 Cherudim Gundam

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

好拍檔漢布拉比(sd故事中唔知個名係唔係咁叫)

[size=+0]

帶番個MASK後再合體

[size=+0]

[size=+0]肩甲上有把槍仔GA !

[size=+0]

[size=+0]

聽說他最後變做好人,咁我估佢應該係唔帶個mask,所以又影多幾張[size=+0]^^
也有幾款眼可換

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

[size=+0]

end

近排見到呢個系列有正版國貨,價亦平..唔知大家對佢地既評價如何?:77:
型啊 :71:

"除了有mask帶,更有渣古眼可換,而渣古眼是可動的"
咁得意?!