Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 細細蝸居嘅小小收藏(19-10-2014 更新^^)

回復 102# Try0083
hahaha~~~~~{:1_214:}
回復 103# ray文 我見d師兄話油指甲油,唔知得唔得架呢{:1_215:}
一本漫畫,十個有八個係冇左隻右手,神神神哋:70:
回復 105# SimonC simon兄咁早呀:71:
回復  ray文 我見d師兄話油指甲油,唔知得唔得架呢
michael838 發表於 18-6-2013 04:25 PM

咁堅{:1_236:}............bb油或光油之類就有..........你用老婆果d.........唔驚.....{:1_214:}
回復 110# ray文
上光油,會唔會睇落去唔同左,似膠件左架?{:1_215:}
回復  ray文
上光油,會唔會睇落去唔同左,似膠件左架?
michael838 發表於 18-6-2013 04:53 PM

咁我又未試過............有fd會噴一層薄薄的.......:(
晚安師兄...{:1_228:}
你好恐怖呀:69:人馬踩人頭{:1_206:}
晚安呀,micheal838兄!
回復  kahn111222 減絕邪神~~~~
michael838 發表於 17-6-2013 07:44 PM

haha......米高兄,真係要還頭:DD估唔到除左兩把大神兵之外,仲有咁多劍仔,不過如果講兵器設定,我like神兵玄奇多d:^
michael838呢幾日好忙呢?無上黎吹兩咀嘅:unhappy:
回復 114# Try0083 咁你就知我有幾痛恨d邪神喇:34:
回復 116# kahn111222 儲呢堆,係因為當年仲有睇,以前仲用呢十二把黎做個鐘:shy:
:( 回復 117# SimonC

Haha~~~就唔岩你時間啫,呢個網,用手機覆會麻煩d,所以我通常收左工,4點之後先online,不過近排掛著打機,小左上黎