Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 細細蝸居嘅小小收藏(19-10-2014 更新^^)

回復  Try0083 Try0083兄見笑喇,thank you晒你,唔係我都唔知我之前搞黎搞去都係死圖呀
michael838 發表於 7-6-2013 01:34 AM

唔駛客氣:D馬兄你D收藏幾正喎,搞到我都想...搶走你隻雅典娜......:shiny:
回復 31# Try0083
haha~~~~~~唔使搶喇,年尾都出:57:
年尾果隻...唉...定唔到...如我無緣:67:
:$回復 33# Try0083 現貨我估起碼十魚
唔得呀,而家已經去到十二魚了:sad:
回復  hehemimi haha~~~唔係講笑架,前兩日我比個fd睇你個櫃,睇到佢嘩嘩聲呀
不過見你架超時空世紀有d變 ...
michael838 發表於 7-6-2013 10:15 PM

雖然果隻部份變黃,但係我覺得與其洗白佢扮新,不如保留佢歲月既痕跡更自然……不過說白些是我懶.....哈哈{:1_203:}
回復  ray文
男人嘅浪漫
michael838 發表於 7-6-2013 06:45 PM

:34::34::34::34:
回復  denniskwong 其實都唔會嘅,我嘅視點岩岩好,我老婆就睇唔到喇

[/URL][/img]
...
michael838 發表於 7-6-2013 06:49 PM

同我果個櫃差不多高, 我又係用亞膠力做櫃~
回復 33# Try0083
唉~~~而家d玩具炒到痴晒線,我就係頂唔順EX又炒得貴又甩色,所以先放棄星矢:42:
回復 36# hehemimi haha~~不過真係犀利,儲到咁多年,我曾經都有,不過細個玩爛掉左lu:sad:
回復 37# ray文 haha~~~ray兄,仲未見你影仙女嘅:he:
回復 38# denniskwong 好想睇下師兄嘅收藏:handshake:
唔知係咪用箱嘅關係,成日要換吸濕:42:
回復  Try0083
唉~~~而家d玩具炒到痴晒線,我就係頂唔順EX又炒得貴又甩色,所以先放棄星矢
michael838 發表於 8-6-2013 11:33 PM

唉......:42:
咪就係囉,而家D野乜都炒一餐,所以我同你一樣都唔儲EX....(其實我想儲架:help:)
回復 43# Try0083 儲EX儲到人馬,已經由400升到800,仲要隻獅子狂甩色,谷鬼氣將獅子送比人,其他賣晒改玩12吋,點知而家12吋炒得仲痴線,而家唔係真係心頭愛或者好價,否則都唔會入:$
回復  ray文 haha~~~ray兄,仲未見你影仙女嘅
michael838 發表於 8-6-2013 11:40 PM

處理中呀.....................:(