Toysdaily 玩具日報

[改造交流] 復仇者聯盟 The Avengers-Tony Stark [追加超多劣圖注意]

回復 43# Dr.AL

遲到無問題...最緊要入黎支持下就得...!!
謝謝Dr...!!
回復 44# kcnneth

已經PM師兄啦...你無收到咩...?!
重油之後輪廓更富立體感:71:
見你FB post 左張戴面具合成圖,本來我都想係劇場度用呢個合成圖,不過俾你用左先:34:果然所見略同:52:
回復 48# 上帝

原來師兄你有add我facebook架...??!  點解我唔知架...?! 有失遠迎㖭...好...就送你呢張我最新攪作啦....!! 希望你會喜歡啦...!!

有Tony,無呢張點得架...!!! :64:
回復 49# DreamWorks

正呀!10000000000個like{:1_221:}

回復 50# 上帝

下一步到你出場喇....!! 期待...!!

送多張絕密圖俾你...!!

造型未係最後定案架...!!
其實唔駛擺咩做型!只要個頭油得似,罰企都噤型!BTW 師兄gd job! 另外下次會唔會cap 多一張電影真人圖來對比一下?哈哈!
成個頭雕唔同哂!
師兄你好嘢:)
駕駛室呢張真係冇得彈, 有新 IDEA 喎師兄 !!!
又繼續做毒蜘蛛 !!!
其實我覺得好多時都係ht對眼上色出事
太呆滯啦
經c兄上色後真係有返晒靈魂
very good
回復 52# kcnneth

問心...我個人覺得呢個頭雕真係有佢玩世不恭嘅感覺...我好鍾意...所以一bid返黎就馬上重油...!!
回復 53# 玩具人

謝謝你的支持....希望唔會令你失望啦...!!
回復 55# niknay

始終大貨唔可以同手作上色比較嘅...但HT響頭雕上色方面近排真係失左靈魂,大多數都係對眼出事...如果注重返對眼,可能問題就會減少...!!
而呢個頭雕,我覺得唔會比任何一個差,只係因為有表情而比較難令你接受罷了...不過佢絕對出到響電影中嘅感覺...!!

謝謝你嘅支持...!!
回復 54# Boris_C

我見無咩人咁整,咪又試下囉...我一向都唔like將人偶影到勁膠...就算影得再差都唔想似膠人...!!