Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請教自組Tony Stark

黎緊隻Mark vii 會多左個頭鵰, 如果想組套black sabbath tee 比Tony Stark

要用咩TTM19 定21?

另外如果用皆旺買番黎ge頭, 個頸位係咪都會啱用, Thanks!
Mk4頭/皆旺頭用19

Mk7頭用21(其實18最好)
TTM18配mk4頭:

回復 2# catcat

唔該哂咁快覆到我!

咁想問多少少. 其實出邊買ge 個 頭/body 頸位粒菇係咪standard.?
Mk4頭/皆旺頭用19

Mk7頭用21(其實18最好)
catcat 發表於 5-6-2013 11:03 AM

Cat大大, 請問你個心口發光body 係邊度買架? 同埋....我最唔識係點樣博長條頸咋...要做多O的research 先得
Cat大大, 請問你個心口發光body 係邊度買架? 同埋....我最唔識係點樣博長條頸咋...要做多O的research 先 ...
lazymanhk 發表於 5-6-2013 01:23 PM

發光係ps效果。

小弟上次拍照時用的改長頸parts係比較罕有的配件,過幾日得閒我可能出個教學post,分享一下簡易方法。
發光係ps效果。

小弟上次拍照時用的改長頸parts係比較罕有的配件,過幾日得閒我可能出個教學post,分 ...
catcat 發表於 5-6-2013 03:21 PM

其待:35: