Toysdaily 玩具日報

查看: 2937|回復: 12

[詢問] 新手一問

真心想問禁多位ching,玩hottoys  12"係味好多時會分件放上拍賣架??

小弟平時買開日玩同TF,第一次想後追一隻ironman, 所以想問問先決定....

先謝謝各位師兄先
真心想問禁多位ching,玩hottoys  12"係味好多時會分件放上拍賣架??

小弟平時買開日玩同TF,第一次想後追一隻ironman, 所以想問問先決定.... ...
csckmac 發表於 4-6-2013 10:03 AM

真心想一下, 後追 ironman 同分件放上拍賣有咩關係呢?
我就唔賣啦!
如果到時想要嚟玩,冇咁點算呢?
同埋,我自己就鐘意儲返盒完整嘅玩具啦
回復 2# coltrane

其實因為見到拍賣有唔少分件賣, 如果係賣12"黎講, 係好普遍既事....咁可能會考慮BID下MA....
回復 3# qiy

咁我都prefer完整一盒既...只係個價...:cool:
即係你想Bid啲散件返嚟?
回復 6# qiy

其實重諗緊...自己想等下普通板派貨時個價會唔會平番少少...
BTW, 謝師兄回覆先...
回復  coltrane

其實因為見到拍賣有唔少分件賣, 如果係賣12"黎講, 係好普遍既事....咁可能會考慮BID下M ...
csckmac 發表於 4-6-2013 11:12 AM

你想 Bid 散件番來自組 ironman?
回復 8# coltrane

係有咁諗過囉, 師兄...所以先想問分開賣係未好普通既事...
回復  coltrane

係有咁諗過囉, 師兄...所以先想問分開賣係未好普通既事...
csckmac 發表於 4-6-2013 11:42 AM

我自己未試過 Ironman 分開買, 我手上既 ironman 全部都係整盒買番來.
其實分開買一定貴過成盒喎!你都係等平啲先啦
明白...唔該兩位師兄先...
頭像被屏蔽