Toysdaily 玩具日報

查看: 5047|回復: 11

[玩具攝影] [只欠Two-Face] Playarts Kai TDK Joker

PAK一直因為比例問題唔想訂,所以joker也沒訂貨,炒價入了。:oh:當細細隻的SHF warmachine都賣緊差唔多五魚的時勢,Joker不論角色同演員都已經上左神檯,就豪俾佢啦。
TD咁多攝影神大,我唔獻醜,只發3張。我唔擅長影9"以上的figure,我始終覺得7"先係最適合把玩同影相的大小(NECA控:78:)

頭雕無得傾,完全超水準表現,配件算係咁啦,面具頭雕可揸係手當多件手持物,絕對比bane豐富。
關節都係一貫PAK規格(除左手臂少左一個轉位),衫尾有關節可做出飄逸感。
大家最關心的比例,暫時電影版係正確示範,可放心。(貓女我冇入,但睇其他師兄的圖都係正確比例)

TDK鐵三角只差Two-Face,一眾粉絲有機會圓夢嗎?:help:
呢隻係唔錯

對於一出就炒價表示忿怒 :blame:

PS. 唔知係咪呢幾日熱得滯, 勁燥底.
PS2: 引用情報區名句, 炒家(包括地產商)X全家~:53:
炒家死全家 :angry:
希望Maxfex會出。
希望Maxfex會出。
avengers2012 發表於 1-6-2013 07:04 PM

相信頭雕好難追得上水準,joker個妝需要精巧雕工,6"好難做
batman同spiderman因為戴面具先至ok
4隻之中反而BATMAN我覺得最差..
4隻之中反而BATMAN我覺得最差..
Gealex11 發表於 1-6-2013 11:50 PM

Batman普通啦,無咩亮點但我又唔覺差gei
我都好想佢出two face同其他角色,如果arkham origins 繼續出又同番個比例,咁就perfect 喇,師兄嚟緊兩隻arkham city 女有有興趣?
PAK一直因為比例問題唔想訂,所以joker也沒訂貨,炒價入了。當細細隻的SHF warmachine都賣緊差唔多五魚 ...
edmondphk 發表於 1-6-2013 12:59 PM

反而小弟想佢出稻草人多過Two face...:he:
我都好想佢出two face同其他角色,如果arkham origins 繼續出又同番個比例,咁就perfect 喇,師兄嚟緊 ...
jinity 發表於 2-6-2013 12:40 PM

arkham city 系列我一直唔鐘意
之前Arkham Asylum好好多,但比例夾唔到arkham city (robin比batman高,吹脹)
而家已經想放售,睇下邊位師兄有興趣(armored batman, joker, robin)
回復 10# edmondphk
Haha, Robin how much?
回復  edmondphk
Haha, Robin how much?
kevchan1103 發表於 4-6-2013 11:16 AM

無盒你o岩唔o岩?check pm