Toysdaily 玩具日報

查看: 11264|回復: 36

[Hot Toys] 久違的分享--MARK VII(加圖)

影完唔多滿意又影多次,感謝貓貓比意見,往後盡量keep住影啦:64:

依家買HT真係好似生仔緊,等足十個月先有,但實物拎上手個刻真係值得,隻眼仲好鬼精靈。
眼部發光源改左響頭盔度,頸部多左個joint,頭盔可動性係高左,
但美中不足係左右活動力唔算好大,大力少少真係頭都擰甩你。
頭盔今次得一粒磁石,大細同一粒1/5卡鑽石差唔多,根據過往經驗--甩硬,
唔見左都唔知去邊到搵,自用的話黏張膠紙固定是必須的。
追加90度手有誠意,終於唔洗再用可動手,可動手手型始終唔夠軟膠手自然,
感覺好生硬,武器轉左用換件方式,雖然唔係幾方便,但過程都係一種享受。
Tony頭並唔係想像中咁差,反而玩落仲覺得幾正。

希望大家鍾意:64:

師兄....死圖:ice::ice:
O兄發表,無圖都支持,好文:71:
,,,,,留定名先。。。。。
支持定先。。。。。
大力支持
等待靚圖
太耐冇上水,原來依家放圖唔洗自己set size,
自己set size即刻變死圖{:1_201:}
Great pic. Thanks!
有圖無圖都要支持!:71:

點解樓主對於寶石克拉數咁有認識嘅,唔通就係傳說中的 富二?

嗚呀呀~~~~我要睇女友流出呀~~~~:63:
我都同意c兄所講
呢個頭雕其實幾正 表情夠自然
美圖 靚物……:D
各草入各眼,我嫌對眼太闊,太kawaii le~{:1_224:}
大力支持
:shy:
O 兄...好耐冇出post ..十卜 :71:

其實呢個頭好正....雖然唔太似TS
但非常有表情神韻....我比85~90分 :43:
O兄發表,無圖都支持,好文
Oldcat 發表於 1-6-2013 12:35 AM

:65: 攪點晒d 野未.............我等你出post  同沙發你 :$