Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF Iron Man一 報

孤仔慢貨到左,已收call
又會撞正我今日射波就call我攞貨,聽日又紅日,報應。哈哈
me too! got the call! very long waiting....
個價係比超級炒價平左,但係都係炒價囉:38:

quote]FL 有貨到, 6號仔價#^), War 仔價#&* 已可接受.
taifat1975 發表於 11-6-2013 04:22 PM [/quote]
相信是瑞記D"水貨"
相信是瑞記D"水貨"
redfish 發表於 11-6-2013 05:49 PM

i guess not. The shop told me that they have agent located in Japan and send the goods to the shop directly.
回復 81# felixchi

兩睇啦,如果真係瑞記D水貨,佢地唔係咁樣講,瑞記都好大鑊
個價係比超級炒價平左,但係都係炒價囉

quote]FL 有貨到, 6號仔價#^), War 仔價#&* 已可接受.
...
馬仔 發表於 11-6-2013 05:23 PM

FL呢間小炒王既價真係只供參考就算啦
回復 83# kyo353

福姑咁多隻貓吾洗食咩,你去動物園睇動物都要入場費喇,佢依家只係張入場費加埋落隻玩具度啫:x
你咁講好有問題,個個鍾意貓架?

佢d玩具成日俾d貓整跌,爛左入邊個數?

d玩具成日有貓貼過,你估又好衛生咩?

回復  kyo353

福姑咁多隻貓吾洗食咩,你去動物園睇動物都要入場費喇,佢依家只係張入場費加埋落隻 ...
b855506 發表於 11-6-2013 06:49 PM
你咁講好有問題,個個鍾意貓架?

佢d玩具成日俾d貓整跌,爛左入邊個數?

d玩具成日有貓貼過,你估又好 ...
馬仔 發表於 11-6-2013 07:07 PM

如果係要咁計 我寧願佢收起哂d貓 你平返比我好過{:2_253:}
啱啱響葵芳攞咗。MK 6好似有現貨賣。
我都係孤仔拎咗喇:love:, 不枉我等咗4個月:love:
AgreeX1000000:35:

如果係要咁計 我寧願佢收起哂d貓 你平返比我好過
cmf12 發表於 11-6-2013 07:36 PM