Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF Iron Man一 報

回復 42# yukaen

吓!Call咗客攞貸去到就冇貨比...咁真係抵打嘞
其實你第一水貸比唔到人就電話講清楚啦!重要Call人去 :42:
呢對街冇現貨??~~~
Lilith 發表於 6-6-2013 01:46 AM

其實街現貨都不少, 只是開四魚半銷情一般.
其實街現貨都不少, 只是開四魚半銷情一般.
taifat1975 發表於 6-6-2013 09:54 AM

當然啦,熟行程既人大多都知有第二水,死都等埋睇下咩環境先
而且一隻SHF 去到4舊水或以上真係好過份下:cool:
回復  yukaen

吓!Call咗客攞貸去到就冇貨比...咁真係抵打嘞
其實你第一水 ...
doglwl 發表於 6-6-2013 08:20 AM

佢有睇人數去call人,只係好多時班熟客打尖{:1_217:}
而且一隻SHF 去到4舊水或以上真係好過份下 ...
神打魔帝 發表於 6-6-2013 10:35 AM

同龍珠條line 一樣, 版權費貴, 但真心佢出得好過山口.
同龍珠條line 一樣, 版權費貴, 但真心佢出得好過山口.
taifat1975 發表於 6-6-2013 11:09 AM

只認同Ironman mark 6 出得好過山口
但WM既造型係山口好D
而且一隻SHF 去到4舊水或以上真係好過份下 ...
神打魔帝 發表於 6-6-2013 10:35 AM

第二水都唔知等到幾時,仲要填番第一水都攞唔到個D客,所以忍唔住買左咯。
同埋佢本身日本定價咁高,到第二水我諗都可能爭幾十蚊,早買早享受好過。:71:
只認同Ironman mark 6 出得好過山口
但WM既造型係山口好D
神打魔帝 發表於 6-6-2013 11:22 AM

各有所好.

我今次目標反而是War Machine, 對mark 6沒太大好感, 如果出 mark 7 可以考慮下.
有C兄知現時邊度入抵D呢??
剛剛信和賊船孖入八魚三{:1_197:}另外hottoxs war machine 四魚三八
蕉人 mark vl 四魚三

回復 55# kachun1122

舖頭價咁貴?!咁我建議上拍賣場到望下先好~~
我早兩日買都係八魚二
好多地方都係8魚兩隻……………………?!?{:1_204:}

剛剛信和賊船孖入八魚三另外hottoxs war machine 四魚三八
蕉人 mark vl 四魚三
kachun1122 發表於 6-6-2013 02:57 PM
5 號(即第五個訂)
話就話月中返大貨...即係第二水啦...
!#@%*佢,唔夠貨就唔好call晒D人拎貨啦. ...
yukaen 發表於 6-6-2013 01:25 AM

我係十幾號單(排第十幾)
我訂果陣話5月尾,
上星期無收到call, 直接上去, 單都無拎出黎直接問店員返咗貨未
店員話6月中先到, 叫我等電話:79:
係amiami訂左mark 6, 用最平shipping, 3魚找1雞
本來話一個月先到, 點知今日已經收到
正!
回復 51# 神打魔帝

Strongly Argee!:DD