Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問9月再版EX人馬孤仔開訂未???(已開訂%!*)

快!!!AE有!!!!
ericcafe 發表於 4-6-2013 06:10 PM

pm埋我{:1_198:}
請問運費大約幾多? $1xx ma?
Ae price 5858 + frt chg around 2000 @ 0.08 = hkd 628, 買現貨差唔多,幾次訂嘢個盒都凹:angry::angry:
請問運費大約幾多? $1xx ma?
Sing82 發表於 4-6-2013 08:42 PM

Economy Airmail(SAL) Small package 1,040 yen

5850+1040=6930yen
玩具帝國見習生點PM呢!!:42:
雖然白羊就無咩人玩,但白羊再版都係五魚二wo
sumissum 發表於 4-6-2013 01:21 AM

所以我係咪冇講錯~~5百二同6舊水 可以平得幾多?
更何況射手既價位同白羊唔同~再版左同現貨價 可以差得幾多
6舊好平咩
ex跟本5舊樓下先正常
DenloMKIV 發表於 1-6-2013 12:41 AM

正常又點阿~你宜家渣住$499 買到邊盒黃金ex :57:
頭像被屏蔽
宜家渣住$499 買唔到黃金ex, 於是就$5xx買
賣家見有人肯$5xx買就標$6xx, 於是渣住$5xx買唔到黃金ex, 於 ...
DenloMKIV 發表於 4-6-2013 10:34 PM

BUY你......高追水魚不少,包括強國人
賣家見有人肯$5xx買就標$6xx, 於是渣住$5xx買唔到黃金ex, 於 ...
DenloMKIV 發表於 4-6-2013 10:34 PM

完全同意, 小生都係等再版先入!
我無理佢再版會平幾多, 我都唔覺平幾十元係好多, 我只想說, 就算一樣價, 我都唔會幫炒家買!!!!! 為人為己, 不可以助炒風!!!
頭像被屏蔽
我在Y拍見到巨蟹同雙魚賣%%),呢個價算正常嗎???
所以我係咪冇講錯~~5百二同6舊水 可以平得幾多?
更何況射手既價位同白羊唔同~再版左同現貨價 可以差 ...
熱血追擊者 發表於 4-6-2013 10:07 PM

5.2同6舊差左8條啦,雖然唔係話幾條都就住就住,但平有平買麻,同埋你話而家無ex平過5字尾,我話你知白羊已經做到五字頭

照你咁講法...
高追個班應該包括埋訂EX個班...
{:1_206:}

引用返你講過既說話...
鋪頭見有人肯$5xx買就標$6xx, 於是渣住$5xx買唔到黃金ex, 於是你就$6xx買...and so on...
頭像被屏蔽