Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問9月再版EX人馬孤仔開訂未???(已開訂%!*)

痴線  佢能夠講左幾頁 幾日 都keep住講已經好勁 明明人地報左料 話開左訂都比佢洗走左
    如果 ...
cmf12 發表於 10-6-2013 10:17 AM

俗語有云: 一隻手掌拍唔響。希望有關人仕會接受你嘅提議,更希望開帖嗰位改一改標題提醒其他人答案在#109
點先叫合理價...又係repeat既, 之前有講過, 係冇外來因素影響自由供求情況下既equilibrium price可算係 ...
denlomkvi 發表於 10-6-2013 12:49 AM

算啦~ 神又係你~ 鬼又係你

你做老闆又要賺盡~ 嘲笑幫親你既客人

你做消費者又要嘲笑其他人貴買

你由始至終only 想話俾全世界聽得你一個最聰明~ 你係最精明而已 :38:

不如你出下D玩具post 啦~ 定還是你根本冇玩具? only 吹水?
我點解要改變呢請問? 真係笑死我
一直冇point果個係你, 你講到冇point就訴諸版規, 你有冇些少guts?

...
denlomkvi 發表於 10-6-2013 12:58 AM

{:1_211:}{:1_211:}{:1_211:}{:1_211:} 再見~ 今日開始好忙要打機~ 你慢慢享受ban開ban開吧~
頭像被屏蔽
自由市場, 你情我願, 搞到咁複習:54:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我想問, "請問9月再版EX人馬孤仔開訂未???"
真心想知, 因為開始緊ex line...我以為呢個post係講呢個情報...:oh:
真心想知, 因為開始緊ex line...我以為呢個post係講呢個情報. ...
ToyKnife 發表於 10-6-2013 07:03 PM

開左啦,訂價%!*,訂金2魚,我都剛剛開始緊ex line,家中有獅子巨蟹,上個月訂左白羊再版,
訂埋人馬都係得4隻,其他黃金炒到太貴了,等再版算
真心想知, 因為開始緊ex line...我以為呢個post係講呢個情報. ...
ToyKnife 發表於 2013-6-10 19:03

漸漸你會習慣這兒的模式{:2_278:}
頭像被屏蔽
開左啦,訂價%!*,訂金2魚,我都剛剛開始緊ex line,家中有獅子巨蟹,上個月訂左白羊再版,
訂埋人馬都係得4隻 ...
lktandy 發表於 10-6-2013 07:23 PM

Thank Iktandy大大! 我也一樣剛開始, 而且miss咗獅子, 希望佢再再版啦, 有笨大無絕版~
p.s. 不如樓主你改改標題, 告訴大家答案在P.10!!!!! 啦......:67:
漸漸你會習慣這兒的模式
bigtomm 發表於 10-6-2013 07:29 PM

:64: 明白的
我話如果我做賣方梗係要賺盡, 呢點係現實, 正如你要求一隻老虎唔食肉一樣, 係本質上跟本唔可能
唔論我 ...
denlomkvi 發表於 10-6-2013 07:41 PM

其實咁樣講下去都無意思....唔好再離題喇...講返隻人馬仲好啦...RIGHT? 如果你真係有一大堆理論同比喻想分享....SUGGEST你另開一個POST囉