Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Usteakum

[Hot Toys] The Avengers - Mar VII 1/6th scale Limited Edition Collectible Figurine

玻璃倒易板有地平線的問題, 重未諗丁到點解決...

期待大作.
catcat 發表於 31-5-2013 04:18 PM

執左佢算啦....好似我塊黑底板...花到7彩..都係執晒D 花紋算

想養成習慣. 買玩具返黎..點都好...留返張相睇下..不用好花心思..但求各一玩具一相在手...
靚相一定要支持:71:
靚相一定要支持
上帝 發表於 31-5-2013 07:23 PM

多謝繼續支持∼!!
校長, 我遲左支持你, sorry sorry, 靚相又好心機, 正到呢,,,
回復 1# Usteakum

金屬感好重...比起某D大膠feel好好多...得閒教下我呀喂...!!
校長, 我遲左支持你, sorry sorry, 靚相又好心機, 正到呢,,,
gundamgundam123 發表於 3-6-2013 12:22 PM

謝謝~!!!!:handshake:

回復  Usteakum

金屬感好重...比起某D大膠feel好好多...得閒教下我呀喂...!!
DreamWorks 發表於 3-6-2013 12:33 PM

各有千秋!!
我邊有資格教喎.......有機會真係要坐低分享下.....我真係用唔掂PS