Toysdaily 玩具日報

查看: 15240|回復: 32

[玩具攝影] 永遠的科!! GFFMC PSYCO GUNDAM 重高達/ 精神感應鋼彈

小弟既FB玩具專頁, 如果睇完相鍾意既不妨LIKE一下
https://www.facebook.com/albumkyo353
感謝!!

入正題...
GFF既重高, 初初出個時仲係讀緊書買唔起...
之後個隻限定版就更加得個睇字...
有幸等到呢隻神物再販...第1時間就訂左...
終於都等到佢派貨...開盒個下真係感受到時代既眼淚...
為左影呢輯相...專登搵返張黑背景...同埋買多左支燈補光...希望出黎個效果會好D
廢話唔多講...睇相啦!!

又大隻又重手,仲有得完全變型...價錢仲要好平
唔怪得可以被稱為神物啦

低炒影埋去都幾有壓迫感

嘉美尤: 什麼?有對光束的防護罩嗎??

隻MK-II係專登砌既...不過只係素組+滲線貼紙...

變型!!
夠晒重!!

嘉美尤: 從下面絆到你...什麼!?

阿寶: 這是什麼機械? 那麼巨大的東西能步行的嗎!?

盾牌當然都係大大個啦~

科: 這種東西!!

科: 這種城市...

科: 全給我燃燒起來吧!!

嘉美尤: 科, 打開艙門, 我還有說話跟你說!

呢隻野我玩完之後好滿意...希望重高MK-II都會再販

打個分先
GFFMC重高: 9/10
性價比超一流既玩物,又大隻又重手

5月既報告就係得咁多, 咁多位我地6月再見啦!!
支持下樓主,好圖,我都入左只!
影得好正呀KYO353兄, 我隻重高仲未玩呀...........真係大件又抵玩呢~:71:
飛卜讚完, td再讚:D
passionate sharing!  nice pics!{:1_220:}
重高达真的很正!support。
如果隻隻玩具都有咁既質素你話幾好!但隻Zeta Plus已經跟唔上了...
靚相毒性好強,睇完毒發中~~~help:70::help:
我當年都一樣miss左勁後悔,再版唔理三七二十一,第一時間入手!!!
靚相Gundam Fix 重高一定要支持啦:71:
支持下樓主,好圖,我都入左只!
:71:photos

bought @ first issue
幾張對戰 MK II 相....毒性爆燈 !!! {:1_221:}
我都入左,真係好正:71:
:$正到無朋友~~~~!