Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Toys' Notes: S.I.C. 25 Alternative Zero

今次係補完上次龍牙個POST.
我想講既就係, 依隻野可以話係我第一隻覺得玩到厭既SIC. 或者等我講下我點先會鐘意玩一隻SIC: 1.外型好, 一係霸氣(龍牙), 一係改到癡媽根(OOO), 2.多件換
依兩個條件中, 1係主要, 如果無1, 點都要有個2先有心機玩.
講番隻ZERO, 你係得一把劍跟我吹你唔脹, 因為你真係由頭到尾剩係玩過劍{:1_224:}但啊安藤生係咪應該醒目D, 將隻野改勁D呢?好似SIC19 Agito同隻龍牙, 我係十分滿意個造型.
口水唔多, 總之一句講曬, 玩依隻野既感覺同做功課無分別, 你睇我影得9幅就知咩事.

其實造型雖然無咩突破位, 但機械感十足, 剩係心口個洞都好似IRON MAN感{:1_226:}

後記: 依隻野影相都好型, 只係玩到好厭, 感覺上係附屬品, 加上關節問題, 我個人就唔太LIKEY, 不過成盒野禁平, 算啦:67:

希望你地講下意見, 不論係D相OR玩具, THX!!:64:
今次係補完上次龍牙個POST.
我想講既就係, 依隻野可以話係我第一隻覺得玩到厭既SIC. 或者等我講下我點先會 ...
Notez 發表於 28-5-2013 12:33 PM

配件係金屬勁重,但關節就鬼咁弱。40號以上就有呢啲問題。
師兄影相時點解影背面多D嘅?一幅真正正面都無喎
回復 3# ryu4103

係WO, 我自己都無留意, 其實我影相都係見靓就影, 無留意自己影D咩多{:1_201:}
我反而幾鍾意佢, 可惜唔多著墨介紹佢
純以外觀評論,我覺得佢絕對係佳作,機械和生化感十分配合,而且齋企都好有型!
回復 6# initialb

我都覺機械感好好, 但始終仍有進步空間, 如果好似OOO感禁亂黎就好:handshake: