Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] SIC OOO PUTOTYRA COMBO~!!這就是霸氣!

另外溫馨提示:我隻恐龍~係我換件~玩能力解放型態既時候腰部變鬆
~~可能係BALL JOINT既問掛~變完之後條條FING 背部又太重 玩玩下~比隻翼向後扯~成半個身甩左出黎
希望大家玩既時候小心D喇~~

中計了的死士{:1_206:}:63:
隻ankh係點改的師兄? 可以教下?
睇完師兄報告,都唔知買唔買好,咁易甩!
隻野好夠味道{:1_220:}
背景更加一流...
對戰場景正
{:1_226:}
我中咗你個背景。
待出極魂版先買.........
回復 8# Douglas.M.Saint

thx~德哥既支持~~~
買個背景玩下喇~~好平好低玩:43: 做地台都岩洗!
回復 9# fggdddsally

:71: 如果隻恐龍~做到個肩甲畫好似你張圖咁都唔錯~~~
哩隻恐龍好玩丫~你收到之後慢慢品嚐下:71:感覺俾鳥系更正!
支持 SIC OOO PUTOTYRA COMBO 報告
rider_kabuki 發表於 24-5-2013 10:45 PM

Good photos support
iamsamuel28 發表於 24-5-2013 09:48 PM

Awesome~~~~~~~~~~~~~
pein 發表於 24-5-2013 09:18 PM

謝謝幾位的支持~~~~!!
佢戈個關節TATOBA我換多兩次就變鬆,換做鳥系戈個腰關節又太難插,最後推斷左虫腳,之後我就唔敢轉COMBO囉. ...
wingieng1202 發表於 24-5-2013 11:16 PM

:time:
佢腰個關節做得唔太好~~好易出事~~
我鳥系腰個關節位又太緊~今次恐龍又太鬆
:$ 我都唔敢攪太多~~~~
我個fd 隻鳥系一大力扯~成個下盤關節爛左
好正呀........
已經出坑既我, 都有D把持不定添
mf_c2000 發表於 25-5-2013 12:10 AM

:43: 通販~~但就有限定既氣質~~~哩隻可以當收藏品~~~儲下~真係唔錯架
想問師兄隻ANKH係SIC 定 SHF ?
kenneth000 發表於 25-5-2013 12:19 AM

應該算係sic掛~~~我都係用鳥系sic改~~~
佢戈個關節TATOBA我換多兩次就變鬆,換做鳥系戈個腰關節又太難插,最後推斷左虫腳,之後我就唔敢轉COMBO囉. ...
wingieng1202 發表於 24-5-2013 11:16 PM

SIC一向都係睇得唔玩得{:1_229:}
另外溫馨提示:我隻恐龍~係我換件~玩能力解放型態既時候腰部變鬆
~~可能係BALL JOINT既問掛~變完之後條條FI ...
taifung 發表於 25-5-2013 01:31 AM

:$我都係玩完先知奶左野~不過而家修復返~~~好左d喇~起碼唔會自己向後甩出黎
隻ankh係點改的師兄? 可以教下?
heihei84 發表於 25-5-2013 02:22 AM

:43:我都係買rhs套再加鳥系小小件~改成架咋
我應該有d改造過程圖~~~遲下搵到post出黎喇~~:43: