Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

呢排有野玩都唔記得左呢隻野
入黎仲見到有師兄話7月尾既單都未派到...
咁我8月5先訂咪下個月都未有, 痴Q線, 唔會再訂HT D野=.=
等到花兒也謝了!:59:

而家順住派都要咁耐, 遲 d 用隨機抽樣方法派,到時唔知要等到何時了,順日子派,心裡也有個譜, 差不多到自己了,隨機派,  真的等到什麽時候也不知道,到時不知幾多今天倡議隨機派貨的人出來媽媽聲了!又罵 hottoys 玩弄消費者了!還有,明明自已是早訂的,卻輪到變了是最後那批的人,不要埋怨什麽六神合體貨了,這都是你們揀的。
其實我寧願佢遲些少起多d貨一次過排多幾日,好過一日貨要等十日八日,感覺好難受。
唔等得既我見議佢地唔好玩HT啦∼
老實話,呢個世界除咗一次過起晒成批貨外。
冇另外一個唔會比人插嘅派貨方式啦!
如果遲些少起多啲,又比人話咁耐都冇第二批。
但係一次過派,如果所有人一次過去攞咁仲麻煩!
如果係啲hit嘅item如ironman大家估下排到去邊?
所以,好難有一個最佳方法啦!
有冇邊位CHING打過去TH問最新派貨日期同時間?thx
仍然照舊,沒有改變
"遲幾日至去訂唔駛點排好輕鬆,之前排成幾粒鍾既唔知為咩~" :73:
"幾時先派到我ar!!!":53:
{:1_203:}
回復 320# hk小文

同意,其實隨機派貨都有其麻煩,一定要等佢call你,冇得問派到幾號幾點自己上去攞,可以好早可以超遲,佢漏左call你就...
仍然照舊,沒有改變
frankiejoyce 發表於 11-6-2013 10:49 PM

想死!:53::53::53:
Actually with the constant super long lineup in the first 3 days in the comic fair, it is probably more than 60 percent of the entire order qty already and so it is understandable the first few days will take like a month to deliver.
仍然照舊,沒有改變
frankiejoyce 發表於 11-6-2013 10:49 PM

等到無哂癮,套avengers都過左一年 iron man 3 都落埋啦。
今次最後一次訂,byebye HT
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽