Toysdaily 玩具日報

mark vii已派貨!!!

yes 我都問過, 仍然要等:ice:
我諗下星期應該到30號掛???
一個星期一日..我4/8咪起碼7月尾{:2_314:}
大陆已经派到8月4日!!!!
係8月6日!!:53:

HOT TOYS HT 复仇者联盟 mk7 到货,到货量10%,请12年8月8日前预订并接到手机短信通知取货的客人准备尾款并联系交易事宜,6月7号前未补款者视为放弃本批取货资格,顺延至货全部到齐再行交易;由于仅少量到货,未接到取货短信通知的客人请耐心等候,接下来将陆续到货;此为群发消息,如有打扰,请见谅!!!
尋晚睇電視,有個廣告係阿Bob,好似話如商戶於交易後未能就指定日子內提供服務或商品,好似話係有機會已足犯法例!唔知各位有冇睇到lee個廣告呢?我諗HT要認真正視此問題!
回復 292# billsimba

大陸同香港係同步開訂?
尋晚睇電視,有個廣告係阿Bob,好似話如商戶於交易後未能就指定日子內提供服務或商品,好似話係有機會已足犯 ...
BigOil 發表於 6-6-2013 05:54 PM

嚴格黎講, 交易都未完成, 又唔係full-pay
而且訂單都冇寫過,咩日期會出貨
所以ht冇可能犯法

.........我7/8 tim呀張單....真係有排等......
HOT TOYS也親中:42:
嚴格黎講, 交易都未完成, 又唔係full-pay
而且訂單都冇寫過,咩日期會出貨
所以ht冇可能犯法

..... ...
巴斯大人 發表於 6-6-2013 06:07 PM

如你講ge條件,拖十年都得,唔會啩!
回復 297# BigOil

師兄 ! HT 都無講確實交貨時間 , 佢地都只係話"大約" !
回復  BigOil

師兄 ! HT 都無講確實交貨時間 , 佢地都只係話"大約" !
samyiu 發表於 6-6-2013 09:13 PM

delay半年以誇季啦,網上有寫大約邊段時間同訂貨時有同客講,口頭誠諾應該成立呀!算,都係講下!
回復 299# BigOil

係呀,犯晒法啦,我係你就告到佢執笠,告到Howard得返條底褲跪係班玩家面前道歉啦∼
回復  BigOil

係呀,犯晒法啦,我係你就告到佢執笠,告到Howard得返條底褲跪係班玩家面前道歉啦∼
Toys_fan 發表於 6-6-2013 10:18 PM

哎,又聊交嗌!
師兄遲唔係" 老溤 "0架 , 唔好做" ht 既怪獸僱客"好嘛>?