Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂 Shop 限定 SHF 無閑

咁其實有無人知呢隻無閑確實係幾高???
laiken 發表於 27-5-2013 07:18 PM

官方已寫明約140mm高,當然係個約數但實物亦唔會有好大差距。
官方已寫明約140mm高,當然係個約數但實物亦唔會有好大差距。
iorik 發表於 27-5-2013 07:57 PM

官網一向唔可作準
頭像被屏蔽
佢隻隻龍珠都係寫呢個高度的...............
Sonic817 發表於 27-5-2013 10:43 PM

我比幾條link你睇下啦。

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshouten/item-1000079433/

http://p-bandai.jp/item/item-100 ... 4&click_recom=1

http://www.tamashii.jp/item/1354/

Akiba Showroom
張海報,佢唔好話下次出神與神角色ma{:1_201:}
after saw the real " sample " I confirmed it around 140cm {:1_225:}
after saw the real " sample " I confirmed it around 140cm
S20081997 發表於 29-5-2013 11:27 PM

I think u're talking about 140mm.
無閑 高過 菲莉, {:1_225:}
希望18號不是這樣, 至少都高多1cm. :unhappy:
I think u're talking about 140mm.
iorik 發表於 29-5-2013 11:43 PM

hahaha .yes
應該同杜拉差唔多高, 今次真係唔會訂勒, 寧願就咁入隻18號{:1_224:}
應該同杜拉差唔多高, 今次真係唔會訂勒, 寧願就咁入隻18號
fatcheong 發表於 30-5-2013 01:35 PM

係咪真係唔訂先..........:he:
係咪真係唔訂先..........
ray文 發表於 30-5-2013 03:09 PM

唔訂, 唔訂, 唔訂{:1_218:}
佢真係14cm, 咁18號咪要成隻斯路咁高先岩比例, 放埋一齊仲樣衰, 無閑無大愛, 應該忍到手:53:
唔訂, 唔訂, 唔訂
佢真係14cm, 咁18號咪要成隻斯路咁高先岩比例, 放埋一齊仲樣衰, 無閑無大愛 ...
fatcheong 發表於 30-5-2013 04:13 PM

睇吓點啦..............{:1_214:}
但真係希望個高度只作參考啦...........{:1_237:}