Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 魂 Shop 限定 SHF 無閑

今日已訂, 入得呢條line都會繼續支持呢~
ray文 發表於 25-5-2013 09:56 PM

有文兄一日撐過條line話咁易{:1_214:}
無閑成熟咗好多,第一代cute D ~~
睇多一次 D 官圖
做咩個膊頭咁核突架整到................
肩膊做得好奇怪
老老實實我會訂無閑,不過係因為之後出既18號而訂
頭像被屏蔽
估唔到無閑呢條撚樣都可以出figure...
[size=2,]EricBanana 發表於 26-5-2013 12:55 PM

龍珠好多人出,天津飯,阿樂,歸仙人,莊子,撒旦,布歐4味,16,17,18,歐布,細悟空,gt悟空兩隻,一大堆人
有文兄一日撐過條line話咁易
sumissum 發表於 25-5-2013 11:18 PM

之後就靠你喇森兄………:p
頭像被屏蔽
估唔到無閑呢條撚樣都可以出figure...
EricBanana 發表於 26-5-2013 12:55 PM

雖然我都覺得佢幾路人 FEEL
但到後期佢真係變左所謂 '最好打既地球人'
個朵咁勁吹佢唔漲
借問各位CHING, 呢隻同埋菲利係咪好似比達個隻咁只係可以訂無街貨賣嫁
借問各位CHING, 呢隻同埋菲利係咪好似比達個隻咁只係可以訂無街貨賣嫁
外商在西部 發表於 27-5-2013 01:38 PM

點會, 現在比達黑髮版大把, 價亦不太高.
點會, 現在比達黑髮版大把, 價亦不太高.
taifat1975 發表於 27-5-2013 01:48 PM

我意思係比達超西版, 另外比達黑髮版好似都要600幾, 呢個唔係炒價咩?
我意思係比達超西版, 另外比達黑髮版好似都要600幾, 呢個唔係炒價咩?
外商在西部 發表於 27-5-2013 01:51 PM

Y 拍5魚貨很多, 訂貨都要4魚6啦, 現貨5魚都正常, 比達超西版出左很久了, 街已少貨當然貴, 這條 line 推出頭1個月內買問題應該不大.
Y 拍5魚貨很多, 訂貨都要4魚6啦, 現貨5魚都正常, 比達超西版出左很久了, 街已少貨當然貴, 這條 line 推 ...
taifat1975 發表於 27-5-2013 01:59 PM

謝謝{:3_144:}
咁其實有無人知呢隻無閑確實係幾高???