Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 ULTRA-ACT 七星俠 New Ver. (官圖P3)

重有兩日見貨....唔知會唔會又炒呢??
松田先生 發表於 18-9-2013 09:21 PM

如無意外頭幾日應該好似之前咁炒到上天,如果夠貨之後就會似太朗咁:he:
唔夠就.....請看佐菲下場:70:
如無意外頭幾日應該好似之前咁炒到上天,如果夠貨之後就會似太朗咁
唔夠就.....請看佐菲下場:70 ...
炒粉 發表於 18-9-2013 10:36 PM

佐菲係舊年Bandai Ultra-act 新素體第一炮,根本Bandai都供貨不足做炒市,話就話再販,市面上全部都係方形封口膠紙嘅舊貨!!!
顺便出埋Ultraseven X呀唔該!
顺便出埋Ultraseven X呀唔該!
ultrabrother 發表於 19-9-2013 06:46 AM

Can't agree more, the smartest seven
回復 79# Panzer

The more the figures, the completeness of the ultra family collection! Never resist more, ....😍😍😍
日本已出

pic fm jp
日本已出
pic fm jp
stonekeung01 發表於 20-9-2013 02:12 AM

新素體ver.2真係靚過舊版好多 :D
明日到應開始有貨!不過反而有冇大大知道瑞記是否巳成功爭取到六兄弟的版權?所以由爸爸再版開始有行!及D 500膠和超人蛋之後都有貨!
這是由相熟舖老闆得知……,所以想找比較知行程的大大求證!
剛剛出哂六兄弟先爭取到個版權,真的有夠巧合呀,,,,
明日到應開始有貨!不過反而有冇大大知道瑞記是否巳成功爭取到六兄弟的版權?所以由爸爸再版開始有行!及D  ...
cccccto 發表於 20-9-2013 06:18 PM

唔講真的唔留意, 原來Tamashii Web HK Mail Magazine都有超人爸爸再販份, 有行貨機會大
    http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=214670
如果瑞記拎到昭和咸蛋版權就好喇,唔駛再硬食炒價,因為新素體ver.2重有Leo兩兄弟未出!!!!!
明日到應開始有貨!不過反而有冇大大知道瑞記是否巳成功爭取到六兄弟的版權?所以由爸爸再版開始有行!及D  ...
cccccto 發表於 20-9-2013 06:18 PM

ching,seven明日派街嗎? 有冇ching知煙士頭水開價幾多?
如果瑞記拎到昭和咸蛋版權就好喇,唔駛再硬食炒價,因為新素體ver.2重有Leo兩兄弟未出!!!!!
松田先生 發表於 20-9-2013 09:28 PM

其實Leo一向不受影響的, 當時Leo ver 1有派過行貨, 有問題的只是太郎及之前的超人
好野~ 〝冇行貨〞呢個炒賣藉口就快冇得用~ :he: