Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 ULTRA-ACT 七星俠 New Ver. (官圖P3)

回復 60# dreamtoys

無計:(鬼叫version 2先可以用新斗篷{:1_237:}
今日係ami秒殺前訂到:43:
可以完夢....但可能仲有超人老母:unhappy:
今日係ami秒殺前訂到
可以完夢....但可能仲有超人老母
captaintam 發表於 3-6-2013 09:50 PM

我日日睇住, 偏偏今日走漏眼!!:63:
回復 63# sckoko

我今日都load左好內先login到埋單好在趕到
出返來已經sold out:44:
會吾會好似上次太郎禁...
隔幾日又出返比人訂多次呢?:help:

希望會啦:75:
我日日睇住, 偏偏今日走漏眼!!
sckoko 發表於 3-6-2013 10:02 PM

我都係!睇住成個禮拜,就係今日忙到依家先上網!sold out! Omg:63:
今日係ami秒殺前訂到
可以完夢....但可能仲有超人老母
captaintam 發表於 3-6-2013 09:50 PM

超人老母應該跟太郎未發育版!{:1_220:}
我係香港時間2點50分就開始refresh,2點57左右見到有得add落車仔
連埋metal buld exia,shf鯊魚,成功add到晒,點知去到confirm果頁唔得,再refresh幾次就已經sold out............唉

不過憑著我既不死心,係夜晚某一個時段重開(我估佢係比放工既人買)
成功入齊每一樣野hahaha
回復 69# cergo

師兄我地買埋同一堆野wo....
回復 69# cergo

巴打,方唔方便話我知係邊段時間?佢四點我仲返緊工訂唔到。。。
如果呢度唔方便煩請pm,唔該哂!

無乜野秘密,其實我係琴晚HKT8點訂到
但無定律
舉個例,太郎我係事後5日見到再開
超人老豆係差唔多出貨前一星期再開(呢隻最驚喜,某日LUNCH心血來潮望下ULTRA ACT,一開竟然有貨)

亦都試過由開訂到出貨都未有再開,果隻就係sic ooo鳥
不過差唔多出貨再開既機會都唔係無,好似最近我見到佢有HT隻IRON MAN MK7再開
20000YEN炸....不過我發現既時候SOLD OUT了....嗚嗚

akiba showroom
呢一隻整得好靚啊!

akiba showroom
重有兩日見貨....唔知會唔會又炒呢?? {:1_206:}