Toysdaily 玩具日報

[純發泄]不如集體杯葛擺訂hottoys d新野

又要馬兒好~!又要馬兒不吃草~!!{:2_324:}
A:又話早訂早攞好~!
B:又話抽籤講運好~!
C:又話首日訂抽中最後攞,俾你間垃圾公司玩膠死~!!(依個情況到時一定出現~!!{:1_197:})
星爺功夫話齋:究竟你要我打佢老母定打佢本人呀~!????{:2_241:}
對於我呢啲嚴選先訂嘅根本冇問題,手頭上都係得貓女白忍愛國者未拎,
何況Man of Steel超人真係必入…等下次又開P仔Batman嗰啲唔中時我先參加罷訂行動
口硬心軟......................................................... 得把口........................ :ar::45::42: 本身我都話分手, 點知出DIECAST又死個頭埋去.... {:1_229:}
玩Figure等太耐確實有不耐煩,但可轉方向玩下其他先,唔洗自己記住張單!:75:
面對現實....................等吧:38:
回復 8# jerrychan

同隻辦一樣喎,你話貨不對辦就話啫,依家明買明賣何慘之有??
回復 11# rention929

依家改左制度唔駛你地啲尊貴既客人排幾粒鐘街啦
俠醫貓女等到眼光光,杯葛又唔會,係佢出d野近排無咩中!(電鞭幾時公布!?)

慢一黎哥哥,二黎動漫限應要開模造件,只好等:67:
買 Hottoys, 只要有錢, 無嘢係無可能...
{:2_312:}
手上有7張單 都係IRONMAN:63:
鬼叫自己只愛IRONMAN 都係要等
其實都有少少改善 起碼唔洗排到百老匯 唔洗排2粒幾鐘
每次出IRONMAN 都好怕 好怕排隊 好怕唔夠排隊黨爭訂唔到
宜家終於可以抖下XD
{:1_208:}又唔會唔買ht,不過真係訂少咗,將資源撥咗去3A 同新廠度!:36:
如果今年動漫出1/4 ironman 或者 1/4 catwoman,好難唔訂wor...{:1_203:}
講真,玩得辛苦唔好玩啦,留比我呢D唔怕等既人啦....
杯葛就無可能~
始終點都有班死忠撐,而且HT又拎晒D好拉臣!
而家基本上唔會訂(因為要排街幾個鐘,似起西洋菜街做SHOW),而且試過第2日訂都要等左個半月先派貨!
遇到大愛,寧願玩遲2個禮拜,過左炒得最勁果陣先買現貨!
好多大大話等得,小弟都認同,但都要有個期架~delay唔係問題,但唔好下下話4月出,3月先公佈delay,之後仲要塞驚無神開始派貨,資金安排都要時間準備......
等唔緊要,係唔鍾意果種隨意廷期,一等再等果下,
我真係唔太相信係為左品質好D至會遲~

又唔會唔買既,買少D囉~