Toysdaily 玩具日報

查看: 16665|回復: 45

[純發泄]不如集體杯葛擺訂hottoys d新野

係咁出Figures收訂當玩家提款機,d貨遲足幾個月都未肯派
以我訂隻joker/batman為例,遲左一星期訂要等足兩個月先有貨,人地玩到厭我睇圖睇到飽先有得囉
而家又出超人同隻唔知乜野joker收訂,出咁多新野不如囉d資源去加強返舊貨個d生產速度好過啦

其實我知無可能杯葛,只係想發泄下.....:unhappy:
當比個銀包回下氣囉……派貨派得密會影響個人收入不平衡{:1_224:}
有得炒嘅話你就唔會咁請嘅!!
自己唔訂算,好難要求其他人都唔訂,自己唔like既,人地可能like. 覺得訂得太密,咪收一收手。 派貨已經係無了期... 我都揸6張單,休息當中。
一切皆是炒
半點不由人
:o
佢公司遲派就合理,我地買家收到call,遲一個月拎就沒收,一早知依間公司9le
我支持你杯葛,因為你玩玩具都唔開心,但我就唔會杯葛。
我只知最近買左哥哥果班,俾晒全數拎隻咁既野,真係好慘~~~
唔杯葛,不過會買少啲
佢公司遲派就合理,我地買家收到call,遲一個月拎就沒收,一早知依間公司9le
jerrychan 發表於 20-5-2013 08:21 PM

我都試過...遲左一個月唔比我拎....

打電話比我話有得拎果閎我已經話要遲D拎..佢話冇問題..問佢需唔需要比單NUMBER佢MARK低返...又話唔需要:blame:

不過實有D人會話比你拎係人情..唔比拎係道理..張單寫明一個月內取貨
我都對呢間公司熱誠減退了,而加出啲貨仔唔係好對辦,啲員工態度有唔係好得,最攞命係買樣玩具,而係街排成3粒幾鐘,小弟都成三十幾歲人,點都要啲尊嚴瓜,排到去個員工仲寸寸貢,條氣點順,但唔會擺買,但己經小買好多了
我只知最近買左哥哥果班,俾晒全數拎隻咁既野,真係好慘~~~
jerrychan 發表於 20-5-2013 08:28 PM

緊係慘啦...都唔係第一次領HT野.
不一定要訂, 可等現貨:o
但多數無多現貨, 所以要訂:ar:
訂了遲左下次唔訂, 下次唔訂但想買又無現貨
再下次又再去訂了:(
唔杯葛,不過會買少啲
我又唔會咁激,鬼叫自己有D大愛咩
玩遲D都沒所謂,早取咪玩早D咪早D玩完又係擺去櫃
玩具一件尼者{:1_203:}