Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: iorik

[玩具攝影] 好睇但不好玩的玩具 【SHF VEGETA 撒亞人比達】

大大拍得好好玩喎!{:1_228:}
bro I, this game is ??

Z or Z2 ? infinite world or ? thx
S20081997 發表於 21-5-2013 05:03 PM

抱歉,我記唔起咩名,應該係PS2最早期隻3D格鬥GAME。

遊戲特色係你真係要響個地圖周圍飛,飛到指定地點先可以觸發劇情進行對戰。
又係樓主D毒圖~~期待你下一個劇場!
kevchan1103 發表於 20-5-2013 11:14 AM

多謝支持。但我自己覺得個背景已經睇到厭,等我搜羅下物資做個新背景先再整過。
其實呢隻比達都唔太差呢........幾好玩~
ray文 發表於 20-5-2013 03:02 PM

大大拍得好好玩喎!
darknight 發表於 21-5-2013 08:31 PM

如果有埋前作超西比達咁實淨嘅關節會仲好玩。
如果有埋前作超西比達咁實淨嘅關節會仲好玩。
iorik 發表於 22-5-2013 01:22 AM

最好再改良埋肩甲設計增加活動性就perfect喇~:71:
bro I ,shf 無限 preorder now  :he::he:
抱歉,我記唔起咩名,應該係PS2最早期隻3D格鬥GAME。

遊戲特色係你真係要響個地圖周圍飛,飛到指定地 ...
iorik 發表於 22-5-2013 01:12 AM

i think is infinite world:Q

after it need to collect items in the map? :oh:

i cant compete it :unhappy:
bro I ,shf 無限 preorder now
S20081997 發表於 23-5-2013 10:36 AM

未睇官圖前: 無限。2字頭我或者可能會買。

睇咗官圖後: 中中哋。好鍾意個傻笑樣。

i think is infinite world

after it need to collect items in the map?

i cant compet ...
S20081997 發表於 23-5-2013 10:38 AM

喱隻真係好好玩,響地圖周圍飛搵龍珠好過癮。
大大可提供一下VEGETA的腰與裙甲拔掉後的圖嗎?thx
greatmuta 發表於 20-5-2013 10:50 PM

你個名係度都臭曬,唔係仲諗住有人幫你呀嘛,cc
Btw,等睇iorik兄既正故仔:$~~~~~~~~~~
Nice Photos...I like the first one! :71:
Btw,等睇iorik兄既正故仔~~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 23-5-2013 12:22 PM

Nice Photos...I like the first one!
marko731 發表於 23-5-2013 12:48 PM

Thanks!!!! 多謝支持。
我見呢排好多美板賣450, 想問行板, 美板同日板有咩唔同, 點解差咁多, 同埋SHF 龍珠系列有無假貨嫁?
趕謝分享啊,但是龍珠系列有夠貴的,也難入手......要不然其實我都想收啊><