Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 君不見強國之水上面來....

今日在紅磡港鐵站有奇遇..
行完零食,在7仔門口見個強國女人抱住個細佬,唔知是男是女..在7仔出面,面向萬0條路..就係咁將個細佬就地正法...解决先啱...揚開褲浪,由得好似倒水咁一大篤尿..
見到就話佢地隨處痀尿囉..識講廣東話的阿叔話佢忍唔住..其實廁所都好近0者,係咁隨時痾忍唔到就用尿片啦;這句無講..因為講黎都係廢..
都唔敢叫佢抹一大篤尿..只是叫佢快D去廁所搵清潔攪掂..真係嘔血...:70:
呢d事已經見慣不怪啦~~~
部分強國人思維,係條路痾已經算有公德.
回復 2# 威哥仔

這次是本人首次親歷奇景......孤陋寡聞..見諒:64:
也導致本人一時多事,周圍都無人見或見到只是遠遠指指點點...:47:
回復  威哥仔

這次是本人首次親歷奇景......孤陋寡聞..見諒
也導致本人一時多事,周圍都無人 ...
hompage 發表於 26-5-2013 01:51 PM

由自由行開始呢d事已經不斷地發生, :42:

只因強國人同香港人的道德和衛生水平都差太遠了! :38:

如果你出旺角仲應該會見到更多強國人不可思議的事呢~~~ :DD :DD :DD
由自由行開始呢d事已經不斷地發生,

只因強國人同香港人的道德和衛生水平都差太遠了!
...
威哥仔 發表於 26-5-2013 02:17 PM

小事。我平日在廣州上班,隨時,都能在天河市中心,一些高級商場門口、大堂等,見到大陸狗讓其小狗便溺,開大的,我都見過。
小弟在尖咀sogo都見過!:(