Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DreamWorks

[改造交流] The Dark Knight-The Joker DX-01 [追加劣圖注意]

回復 8# BBQ6712

另外Neo頭係韓國公司iminime出品,你可以向佢地查詢是否仍有售....我嗰個係買左之後再重油嘅...所以有一定程度上面嘅分別...要注意呀...!!
回復 13# hyatt

更新左一幅全頭相...師兄你有時間可以再睇睇...唔好意思...!!
小弟自知影相真係唔得...Sorry!!
回復 14# 玩具人

多謝支持...希望你會鍾意啦...!!
DX01 比師兄改到更有味道, 好羨慕 !!!
睇耐左之後覺得 joker 玩面罩感覺其實都幾正, 好串同盡顯 batman 死敵既感覺, 師兄有心思 !
回復 19# Boris_C

謝謝師兄支持....因為我每個人偶都會有個別擺放造型...我已經唔想再揸鎗Display了...咁啱手上有一個頭罩,所以就用佢黎同小丑對望....個人覺得氣氛都唔錯...!!
師兄又出強貼!! 可否以分享一下改做全過程?? 另外你覺得DX01 個頭比DX11似??
俾多個LIKE你先!!
強!!! 唔睇膠髮好似真人一樣, 期待有下一個step係改植物.
回復 21# kcnneth

如果DX01同DX11比,我只可以話各有各好...因為畢竟扁咀係招牌表情,所以我鍾情01會多少少...咁當然11亮點係衣服上面啦...!!

不過兩隻問題都係眼太大...所以有機會我都會改埋11睇下效果,希望到時你都會支持一下啦..!!
回復 23# thiam

謝謝師兄支持...!!
植髮我目前無能為力了...!! 個人黎講...我覺得都幾滿意依家呢隻01,當然我都希望日後可以有一隻植髮小丑啦...!!