Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 傳說中6" Batman Movie Figure 皇?? (追加 BATMAN VS Ironman)

我都好想兩大富豪合作, 不過BATMAN似乎除了出錢, 其他都幫唔到IRONMAN手, 實力差太多了!!
gumng 發表於 19-5-2013 10:59 PM

實力差太多.......:58:
如果論武裝方面,IRONMAN副甲是強的,
但除下甲來,正如美國隊長所說TONY只是一個會飲酒的花花公子了~~
而布斯即使有無左蝙蝠俠套衫,其身手和智力也是仍在的:74:
哈哈,不過除下甲的TONY都不算是IRONMAN了:38:.....

不過都想各位師兄分析下,作為同是沒有超能力的BATMAN又是否真係咁不濟:67:......
印象中,在正義聯盟中,他與其他英雄尤其與超人也有合作的機會的
實力差太多.......
但除下甲來,正如美國隊長所說TONY只是一 ...
大ken 發表於 19-5-2013 11:28 PM

"同其他英雄尤其與超人也有合作的機會"
就係呢一點小弟先會覺得太誇張, 基本上BATMAN同其他隊員的實力完全唔同級數!! DC唔熟但好似正義聯盟內個個都有異能!!

不過鷹眼同BLACK WIDOW都可以同THOR, CA, HULK & IRONMAN 一 TEAM, 又無咩不可能..... 當然TONY 無甲都係一個普通富豪, 不過佢嘅智慧都係好利害嘅武器!!
小弟最鐘意係呢張, 好有氣勢!! HAHA!!
gumng 發表於 19-5-2013 09:35 PM

原來中間都加咗新相,真係影得好型,比個like你
9月有補貨, 快D去訂LA!!
gumng 發表於 19-5-2013 09:48 PM

等我留意下先。
實力差太多.......
但除下甲來,正如美國隊長所說TONY只是一 ...
大ken 發表於 19-5-2013 11:28 PM

我見第三集, Tony無甲都好打得。
我見第三集, Tony無甲都好打得。
mushroom 發表於 20-5-2013 09:38 AM

對普通人仲ok, 對強小小嘅人就......
9月返貨有d鋪頭已經開訂, 仲below 3字頭,
The handshake post is very cool!!  It actually looks very nice to display this Batman with Mark 42 together.
回復 31# 大ken

論財力,武器同智慧,各方面都係tony stark優勝。
但論武值,一定係batman強好多。
(以兩套電影版作比較)
回復  大ken

論財力,武器同智慧,各方面都係tony stark優勝。
但論武值,一定係batman強好多。
(以 ...
avengers2012 發表於 20-5-2013 12:14 PM

HAHA!! SO I LOVE IRONMAN MORE !! {:1_208:}
回復 17# gumng

即係唔似 christian bale。我覺得佢對眼太大,眼白太多
好正= =仲可以'kiu'腳! haha
回復  gumng

即係唔似 christian bale。我覺得佢對眼太大,眼白太多
justice_wing 發表於 20-5-2013 03:03 PM

6”要玩到12”嘅質數,要求太高了吧
回復  gumng

justice_wing 發表於 20-5-2013 03:03 PM

其實依家呢隻6" BATMAN的外型, 我已經好滿意了!! 問題只係甩手甩腰, 改善埋就PREFECT了!!{:1_220:}
對普通人仲ok, 對強小小嘅人就......
9月返貨有d鋪頭已經開訂, 仲below 3字頭,
gumng 發表於 20-5-2013 11:15 AM

但第3集對激活人, 都無事

我今日在蕉人入了, 三魚有找
回復 29# gumng

過獎啦五金兄~!
最近對玩具無咩熱情 睇下遲d會唔會入到令我重拾熱情既玩具啦:71:

原來如此~ 咁都係落訂 等九月再入 thx五金兄~!!!