Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 雪露 : 明天我要"炸幾"你 la ~~ 主唱周華滴

雪露 : 明天我要"炸幾"你 la ~~ 主唱周華滴

首先,比大巴ching 毒得多:42:.....
又時時去雞旺 basement 睇diaplay 睇得多..{:1_201:}

結果買左佢 ~~ 老實,買菜就買得多......女就極小買 (玩真女除外)...重要係Q版 tim ! :44:

呢d玩具...絕對合我何車{:1_203:}...點解?? ..因為唔洗諗pose ..立正毛(mode) !!正 !! :35:

如果講所有..菜女計(新&舊) {:1_210:}
我只like 明明....冇計..因為夠清泉law...:love:

我呢d咸濕佬 (二次元毛) :shiny:.......見到呢隻 "炸幾禾" 雪露....即時硬晒....比$ !!
見佢又幾清泉...就拍下寫真...la 喂 !!:)

Opening
Will you marry me !! :65:...... Yes ! ...... I Do !.....:handshake:

大家話的我靘唔靚呢 !! :)

醒多個pose 先:)

側面:love:

大家話我左邊3 ~7 面靚D ...定:65:

我比較like 右邊 4 ~ 6
面{:1_197:}

大家覺得我好生養:35:

Why 條死佬重未到..今日大好日子{:1_207:}...

衰佬..你來la..{:1_197:}

:50::Q:@....一隻cat .... cat sir 定 old cat 呢 ???

點都好... "享lee " 送花..sweet sweet !! {:1_221:}

CAT : 路路... "炸幾禾" :67:

路路: 未雲提 {:1_227:}

影相佬 : 亞哥亞組..合照la...阻我收工:*..行近d la...

1...2 ....3...笑 :)

(ps : 叫你唔好用大光圈架la.. {:1_224:})

現在我就係皇后了{:1_220:}

做左皇后..有冇靚左先{:1_214:}

女皇側面 {:1_226:}

cat : 路路 我好開心呀:love:

路路: 你頭先好似飲左好多wor ~~ 你小心咪..all 野 :what:

開心時刻... again !! :shy:

又放工la... :)

希望大家真重你的愛人 (老婆,女友,父母, 兄弟, 姊妹, 好朋友........大巴, 一起死的呂sir .....etc) {:1_216:}

好....又到眼定定 G IF ....{:1_222:}

88 ..各位....包山節快樂 !! {:1_235:}

沙發!:love:{:1_223:}
卜爆滴兄雪露帖 :):):)
好貼好貼:)

有女有貓有故事~:love:

滴哥小心入坑,屋企老虎要小心,唔信您問問timtim。
i love chow wa kin too!!!!!!!:^
周圍滴!你好靚呀!艾笠腰!{:1_227:}