Toysdaily 玩具日報

查看: 12770|回復: 11

[玩具報告] 體操王子。鏡之騎士~~~~ULTAR-ACT MIRROR KNIGHT(多圖)

鏡之騎士MIRROR KNIGHT

身高:47 米
體重:35000 噸

來自二次元世界的戰士,故鄉是位於巨大宇宙鏡中的鏡之星;他的父親是二次元人,母親是愛斯美拉達星人,由於這層混血關係,自願駐留在愛斯美拉達星。後被愛斯美拉達王家授予“騎士”之稱號.......
角色原型是1971年的"電光科學人"

外盒封面: 原用GLENFIRE設計,紅色外盒......

外盒背面

主體及配件: 共兩層,見到都開心........多到呢~~~~:34:

主體: 主體以綠銀為主.......眼,胸部,手臂都有透明黃色配件~~~:43:

背面同GLENFIRE一樣..........有一個神秘嘅窿,可以比支野插入去~~~~:p:p

光線技當然唔少得喇......不過 KNIGHT比較弱雞D~~~~~:(:(

另外配件有一個石座........不單止可以重現電影中"入魔"嘅POSE,仲可以有其他玩法......:he::he:

企又得.......:!

瞓又得......:x

暫時係ULTRA-ACT 最強嘅EFFECT PART~~~~~~六件砌埋一件嘅防護罩...:71:

今次嘅可動能力超強,比過往嘅ULTRA-ACT 有過之而無不及,關節緊,非常好玩~~~~~:$:$

最後當然要惡攪幾張~~~~~~:x:x
我跳........

再跳.......

拱橋.......

後記:ULTRA-ACT 系列一隻比一隻好,一隻比一隻有驚喜,希望以後每隻都KEEP 住咁嘅質數!!!!!

多謝收看~~~~~:64:
支持小武gor:71:
動作十分搞鬼:DD~~~~~~~~~~~
支持小武gor
F.S.飛煞 發表於 25-11-2011 12:12 AM

多謝飛煞兄支持:64:
靚相 ! :71:

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 11 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Good~~~~~啲姿勢好有參考價值~~~~:shy:
李"0"上身:DD................
Pose同圖都好正:71:
夠slim,我中意:x
仲有就係要support小武兄:71:
very good post, and the pose is funny!:71:
MIRROR KNIGHT真真正正係ULTRA-ACT既變革之作:$
可動一流:D
d post擺得好正好過癮~!!

有張好似午睡既野比大雄

哩家d咸超有埋effect真係有個性好多~

收藏+把玩一流!!:handshake: