Toysdaily 玩具日報

查看: 8786|回復: 29

hottoys換貨問題

本人上星期換有問題的張國榮,因恤衫黃晒,衫樓沒了,hottoys員工猛咁叫我唔好換,就算拎番廠換,換回來都差唔多,唔會好得去邊,我想問這是什麼態度!明知有問題就不要出貨吧!
不會吧, 咁恐怖?
頭像被屏蔽
Ching,有冇相可以分享下有幾離譜呀?{:1_215:}
ching有圖有真相:58:
唔好意思,比左hottoys了,所以冇影相,不過唔止我果隻係咁,佢比人地換果隻我睇,仲恐佈,話人地果隻仲西利,話我果隻算好,問我仲換唔換,我話換,到時唔得,我話再換,佢先死死地氣同我落單,我心諗,攞果震又唔比開,即係明知有問題啦,今次真係對hottoys勁失望!希望多啲競爭對手,我諗佢先會改善下售後服務!
回復 1# onf007

有圖嗎?
回復 6# onf007

我想知係咪條金毛講 ... ?
HT's staffs may not be the most polite but they always allow exchange as long as you show them the problem and it is within 14 days warranty................
ryantsang84 ching,係呀係呀,高高肥肥金毛果位。
本人上星期換有問題的張國榮,因恤衫黃晒,衫樓沒了,hottoys員工猛咁叫我唔好換,就算拎番廠換,換回來都差 ...
onf007 發表於 14-5-2013 11:32 AM

其實可能只係果個員工昆你,只係懶得幫你攪!
如果真係件件王,你send信比陳淑芬同佢講,哥哥生前對自己ge嘢要求咁高,你而家竟然比間咁ge公司出佢ge低品質產品,佢死都唔眼閉!你咁做可能幫到你。
其實我只想開開心心玩玩具啫,買著個唔似哥哥樣嘅figure,仲要換貨,其實有邊個顧客買左野想換,車費時間都要附出,我今次講出黎,只係想hottoys改善下售係服務。
dear BigOil ching, 如果陳淑芬真係咁諗,剩係個頭雕呢批貨就唔會出到街啦,我講出黎,唔係諗住幫到我,我只係想反映事實出黎,提升質素,咁就大家玩figure嘅福份
我都未去拎,
成日叫我快d去。
回復 13# onf007

欣賞 C hing 態度正確! 買隻figure黎玩都係想開心啫!
頭雕似唔似可以見仁見智,但衫黃QC差就唔應該發生,話晒個價係國際級價錢就好應該有國際級品質,反映問題先可以令 HT 更加進步。