Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] TV Drama: Marvel's AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

must see this drama:71:
睇左第一集..........竟然係Extermis
回復 32# twinsenckw

ching 邊度有得睇?:sad:
你去D大6劇集電影網找找
睇完感想係
女主角真係好正
但第一集就搞咁多特技驚之後再整會悶親觀眾
同埋咁快就洗哂d budget都唔好啦

講番劇情
我覺得唔錯  中規中舉   Coulson既身份o係觀眾間可能已經有大方向既推測了
敵人既設定可以話冇得輸   集眾超能力於一身   期待往後既表現
另外o個半句既Uncle Ben名句相當令粉絲會心微笑

至於個黑人....以個人作為luke cage粉絲黎講  佢唔係真係有d失望:die:
不過我又諗今集佢既個人資料已del哂  Shield可能之後會搵佢出黎做英雄  改名為呢個世界既Luke(個人FF  不過係咪已經確定巨石強森係luke??{:1_215:}
watched the premier show.....umm...so so la
睇完感想係
女主角真係好正
但第一集就搞咁多特技驚之後再整會悶親觀眾
同埋咁快就洗哂d budget都唔好啦 ...
ghost777 發表於 27-9-2013 04:14 AM

我先唔想佢係Luke Cage,太後生同唔夠大隻喇,唔好徙咗個角色
最好就係Avengers2之後拍Heroes for Hire,搵The Rock做Luke Cage,之後同Iron Fist一齊加入Avengers3
(The Rock做Luke Cage應該係未落實,只係雙方都有興趣)
仲以為黑人係Falcon,比我感覺都係差不多樣><

臨尾架紅色車&#21843;動飛行裝置先諗起隊長第一集Stark展果架失敗之作:DD
仲以為黑人係Falcon,比我感覺都係差不多樣><

臨尾架紅色車&#21843;動飛行裝置先諗起隊長第一集Stark展果 ...
ChrisLamXYZ 發表於 27-9-2013 03:25 PM

Falcon d能力都唔係咁
LOLA <= 勁正 !!!!  {:1_208:}
睇完覺得除左條女索之外,真係麻麻,太多年青演員,完全無專業感,似青春劇多D。睇來都係for fans only。不過睇多幾集睇下會唔會有改善先...
第二集Nick Fury臨尾出一出谷&#21523;收視....
睇左大半集,好悶...
睇完覺得除左條女索之外,真係麻麻,太多年青演員,完全無專業感,似青春劇多D。睇來都係for fans only。不 ...
kevchan1103 發表於 2-10-2013 12:10

support X2, I watch the show only hopping to see how movie major characters appear as cameo and how it linked up with the next upcoming movie....not really a phil coulson fan
第二集有提過雷神之鎚同CA九頭蛇,最後有黑人局長出來鬧下人咁