Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 SHF 美少女戰士 水野亞美 Sailor Mercury (官圖P8)

回復 120# redfish

仲有個幾兩個月先出,係咁&#21946;度放毒 ><

樣辦都油到出晒界........不過笨大野QC,都預左
頭像被屏蔽
月野現貨身上個珍珠白係&#40644;禁禁好似污糟咁,唔知水野會唔會跟足
裝甲仔 發表於 27-8-2013 03:03 PM

應該唔會改, 一樣偏黃色
我比較期待LS版既!
仲未見有得賣既 ~~~~~~~
仲未見有得賣既 ~~~~~~~
aragakiboa 發表於 10-10-2013 03:01 PM

因為根本未出
http://www.tamashii.jp/item_schedule/201310/
因為根本未出
redfish 發表於 10-10-2013 03:08 PM

:DD..................:71:
因為根本未出
redfish 發表於 10-10-2013 03:08 PM

次次月尾先出d人月頭就問點解仲未有:(
日本amazon價仍然低價徘徊中, 相信會和SAILORMOON下場一樣, 甚至更慘, 上次兔姐插到2魚2(頑X價), 睇下今次能否插破2魚
火野麗先考慮啦~~~~~~~~~~~~~~~
我都想插水價入哂5隻, 不過BANDAI現在政策, 系列開頭插水, 之後就全系列轉魂SHOP限定了........
我都想插水價入哂5隻, 不過BANDAI現在政策, 系列開頭插水, 之後就全系列轉魂SHOP限定了........
GUNGUN 發表於 22-10-2013 03:11 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 8040&fromuid=66
等正價入手...................:43:
redfish 發表於 22-10-2013 03:33 PM

我係指super版, 土星果堆.......