Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 10月 SHF 美少女戰士 水野亞美 Sailor Mercury (官圖P8)

原來今次支架條柱改左, 變左類似FIGMA那一款, 中間位不可轉
redfish 發表於 26-10-2013 09:22 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=7105842&ptid=207280]

手掌都唔可以共用, 今次轉左套落去個形狀:cool:
回復  ray文

已經入咗玩緊
hoimingyau 發表於 26-10-2013 09:54 PM

ME2, 一陣出post..........:43:
FL新低價2魚4, 唔知下隻火野會否插得咁快
回復 154# redfish

如果貨量冇點變,我相信可能一出即插
回復  redfish

如果貨量冇點變,我相信可能一出即插
嘉豬 發表於 28-10-2013 06:34 PM

真的唔知下年兩隻, D批發仲敢入幾多, 希望唔好搞到好似戰蝗號咁就好了
手掌都唔可以共用, 今次轉左套落去個形狀
hoimingyau 發表於 26-10-2013 09:56 PM

再販版SAILORMOON的手首接位改左做球型版, 手掌可以共用
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=225767
回復 156# redfish

再販版SAILORMOON 關節緊實嗎?
初版關節有d鬆軟....想再購入一隻
回復  redfish

再販版SAILORMOON 關節緊實嗎?
初版關節有d鬆軟....想再購入一隻
比克 發表於 5-8-2014 12:12 PM

初版和再版我都有買, 兩隻都唔鬆, 相信大大隻初版關節鬆是個別問題.
不過初版髮髻的紅色就真的差不多隻隻都有問題, 再版上得好D.
之前月野兔猛咁等佢插
誰不知到依家個跌幅都唔超過一魚
Daredaddy 發表於 25-10-2013 11:09 AM

好似冇人講插係再版,初版多2個臉出面未見低過300,
不過買得果D通常唔知有呢個分別,由其D靚妹 :x
好似冇人講插係再版,初版多2個臉出面未見低過300,
不過買得果D通常唔知有呢個分別,由其D靚妹
超級玩具迷 發表於 5-8-2014 03:26 PM

初版300內係有的, 佢指的插水應該是低過200. 而且留意返個回應日期是25-10-2013, 當時未有再販.

初出行貨周圍都係2佰8左右, 到上年10月左右, 見佢日版插到2佰頭又買多隻, 今年再販見佢髮髻上色好左又買過, 結果總共買左3隻.....不過再販改左手有D驚喜.
請問水星再板與初版有更動什麼嗎?
月亮是手部插銷有變?