Toysdaily 玩具日報

查看: 17234|回復: 20

[其他] 新生 交通情景模型揮手區

各位交通情景模型的玩家,請報到!{:1_208:}
Hello
我是新生
到!:)
:67:Rios兄.........莫非..........你係.......搞自製收藏盒D高密度海綿o個位?
I only have pra rail:35:
Rios兄.........莫非..........你係.......搞自製收藏盒D高密度海綿o個位?
panzer_jimmy 發表於 10-5-2013 03:57 PM

Jimmy兄你好呀,在下正是:64:

................莫非........你就係同我...........交收過的Jimmy?{:2_303:}
:64: 你好, 我係Herpa500:65:
Jimmy兄你好呀,在下正是

................莫非........你就係同我...........交收過的Jimmy?{:2_ ...
rios 發表於 10-5-2013 04:02 PM

同你就冇見過面......不過見過你partner:58: (太座!?) 兩次

咁就o岩啦........我地正想搵同一隻物料......厚度一樣.....不過未cut, 請指教:64:
同你就冇見過面......不過見過你partner (太座!?) 兩次

咁就o岩啦........我地正想搵同一隻物 ...
panzer_jimmy 發表於 10-5-2013 04:09 PM

喂喂!!係咪即係類似喇叭隔音棉果隻呀??!:handshake:
我都想整呀!!唔知有無咩資料呢??!:65:
Support
同你就冇見過面......不過見過你partner (太座!?) 兩次

咁就o岩啦........我地正想搵同一隻物 ...
panzer_jimmy 發表於 10-5-2013 04:09 PM

材料是30mm厚的EVA,希望幫到你~~

我都係新生, 只係入門左幾個月, 有一副E259同M1軌.

多多指教!
wooooo
新野

你好你好你好你好你好你好你好!!
hello everybody~~~~~~~~~~
{:1_220:}你好~~~~~~~