Toysdaily 玩具日報

查看: 3230|回復: 11

[玩具報告] MAFEX The Amazing Spider-Man

我隻The Amazing Spider-Man   一買番屋企,,,,,,  
玩左一陣,轉左幾個動作影了兩張相~
  左腳被我屈斷了...... 成隻左腳斷左出黎!  
最後睇番發覺左腳關節位比右腳實,完全轉唔到方向   只可以上下移動~
現在只係用AA膠痴番....但只可以企係度唔旭   乜野POST 都擺唔到了~
  各位玩的時候請小心!
Regret to hear that and RIP................ :79:
樓主節哀,我隻鬆緊岩岩好,其實shf都係成日個股關節越扭越緊,唯有自己做手術整鬆d,千奇吾好夾硬扭{:1_207:}
WD40相信可以幫到大家。我隻NECA 鋼鐵人都係噴咗佢令佢冇咁緊。

MAFEX The Amazing Spider-Man

我影了倒轉掛pos張相後,

打算換動作時隻左腳就斷了,之後用AA膠加某膠纸痴番它,

到現在我不隨意拿出來玩,怕又斷了,它比起山口特攝 Spider-Man 可動差…
剛係其他GROUP 見有人話LEE隻正 正想BID番隻玩下就見到LEE個POST....RIP
不過就咁睇外型LEE隻靚過山口式個隻WOR....
不過小弟最近先加入買玩具,暫時覺得關節黎講
山口式>FIGMA=超像可動>SHF, 因為本人兩隻SHF都好鬆下...(每樣有一至兩隻)
見過實物 D網紋堅係正
剛係其他GROUP 見有人話LEE隻正 正想BID番隻玩下就見到LEE個POST....RIP
不過就咁睇外型LEE隻靚過山口式個 ...
howardyung23 發表於 20-6-2013 12:38 AM

呢隻既關節我覺得真係幾好, 而山口式個隻我不作評論
LEE隻好靚~9月再販~
知唔知咩價位合理?
我見依家Y拍最平#))左右~
LEE隻好靚~9月再販~
知唔知咩價位合理?
我見依家Y拍最平#))左右~
howardyung23 發表於 20-6-2013 10:52 PM

我覺得呢個價都叫合理
再版見舖頭開訂都係平個十幾蚊...
但要等到9月
YES, 價錢OK~
不過要小心玩就真