Toysdaily 玩具日報

查看: 4359|回復: 17

[ENTERBAY] [手機相] MJ & KB ----------- 23 vs 24!

小弟本次入手的mj23...唔知係唔係人品大爆發...竟然無咩sad....都係啲小小出油同污糟...但都係費事出多次mk...自己攪下ok啦
不過看到23vs24,真係幾激動...希望阿bill之後生生性性....好好做好qc喇....

小弟嗰display柜#1

柜#2

其他收藏

手機影的唔好, 遲啲用單反好好影多次,哈哈:77:
sorry 師兄我想按“讚”點知按左“彈”!點先可以轉番?
師兄個display柜好正,每一格都有主題!!!:shiny:
MJ23都好正,我都想入手:love:
回復 2# wesleylau

haha 唔知喔...無所謂喇...
師兄個display柜好正,每一格都有主題!!!:shiny:
MJ23都好正,我都想入手:love:
師兄個display柜好正,每一格都有主題!!!
MJ23都好正,我都想入手
CMING 發表於 5-5-2013 11:07 PM

同意, 而且唔係無甫士排排企又有d情景, 讚~
回復 5# CMING

thx ching!祝你好運喇!如果無sad,尼隻真係靚野!值得收藏
我認為頭雕係我所有figure最好的!無論相似度或者上色∼
回復 6# halfool

最滿意係avangers∼啲石真係我地盤揀返黎嘅∼哈哈
好正,尤其MJ最尾果張,Jordan真係好鍾意單手揸波然後再進攻,好傳神!
好正,尤其MJ最尾果張,Jordan真係好鍾意單手揸波然後再進攻,好傳神!
師兄個display櫃好正喎,AVENGERS擺得好靚!
CHING NICE POST~~~
Display 櫃堅正,有晒主題。小弟只可以影相後入箱:79:。mj頭雕確係100分, 其他就...:ice:
其實有沒有人同我一樣覺得Kobe 的頭好怪,而唔值得買?(MJ 當然100分)
回復 14# nipponya188

大部份角度看都幾似,我幾中意~~但細節就無jordan咁好

但無論點樣...呢個世界買唔到第二只好過它的kobe figure...作為fans...必入

所以話 阿bill的市場選擇是對的....如果做好qc....大把錢賺.,.,因為無人同他爭市場