Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] 第52回静岡SHIZUOKA HOBBY SHOW 2013

may be MG EX-S 2.0

會不會是1:60的MG版~
哈哈~我又在發夢了~{:1_232:}

他意思可能是大型的MG展吧~{:1_210:}
不耐煩地講多次:出DX啦!!!
回復 31# ZION

我諗 Bandai 出 ΞGUNDAM, 都唔會揀 S Gundam, 因為:
1. Ex-S Gundam 係 2003 出品, 未夠期出 ver. 1.5/2/Ka ...
2. 衣家狂煲 Gundam UC, 時序上包括 U.C. 90' 至 100's - 即係包括 Mobile Suit Gundam: Char's Counterattack (UC0093), Mobile Suit Gundam Unicorn (UC0096), Mobile Suit Gundam: Hathaway's Flash (UC0105) ...
3. ΞGUNDAM overall height 28.0 meters (while RX-93 Nu Gundam overall height 23.0 meters), 所以夠"大型"
ΞGUNDAM...乜泥?

出泥等跳樓?
排行磅內都唔知排等幾位
回復 35# eric

就係唔知"乜黎" 先至過隱 :38:

http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=194425&highlight=%BB%EE%2BShop%2B%AD%AD%A9w%2BRobot%BB%EE
http://gundam.wikia.com/wiki/RX-105_%CE%9E_Gundam
http://gundam.wikia.com/wiki/Mobile_Suit_Gundam:_Hathaway%27s_Flash

好似當年出 MG 第100架時, 我諗唔少人都會問 "Turn A Gundam...乜泥?" {:1_201:}
回復  eric

就係唔知"乜黎" 先至過隱

好似當年出 MG 第100架時, 我諗唔少人都會問 " ...
scarlett 發表於 9-5-2013 02:03 PM

C兄..你認真便輸了.你估我真係唔知果隻係乜泥咩!

:38:
見佢出ROBOT魂已經唔開胃啦!!
頭像被屏蔽
如果出閃光之不孝子果2部我都幾期待,,,:D
支持出mg ΞGUNDAM
希望出多魯機3:handshake:
回復 34# scarlett

有道理,反而 ΞGUNDAM 幾有機會出,因為近年笨大好鐘意出模型之餘拍住出figure(例如Robot 魂,Ka  Signature...),關照一些唔夠時間或者唔夠技術砌模型的人。過去例子莫過於拜亞蘭custom,出完魂限Ka Sig.就出HG;Seed的閃電高達…。近期就新型黑報喪女妖獨角,同埋重武裝白獨角,排住隊出Robot魂同HG。而家出魂限ΞGUNDAM...
我估mg重高達:74:

http://bandai-hobby.net/site/index.html

會唔會出白馬號....{:1_201:}