Toysdaily 玩具日報

查看: 7005|回復: 36

[分享討論] muv luv 玩物一問(己解決入左坑,P.2分享入手物)

因為最近入左figma葟唯依
自己本身未睇過套野所以無乜認識
如果想入佢部機應該入模型定山口好?

volks > koto's 模型 > 山口
D.M.S. will happy to tell you more...

:^
http://main.kotobukiya.co.jp/pk_mblv_type00f_t_dx/

不如你睇完套野先啦....可能你睇左之後唔想入呢:58:
volks > koto's 模型 > 山口
D.M.S. will happy to tell you more...
ygat2005 發表於 4-5-2013 02:49 PM

大大條link 隻模型幾好
18cm應該幾接近mg gundam?
yes, the anime is terrible
= =唯依部機都幾搶手~我自已未見過實物既山口式唯依用武御雷~
如果有~我建議你入山口,我估你大慨都只系拼埋一齊玩下咁姐~

無謂去砌過模型,而且模型的素組完成度不算高~
如果你會上色,補膠,改裝,模型就別論
= =唯依部機都幾搶手~我自已未見過實物既山口式唯依用武御雷~
如果有~我建議你入山口,我估你大慨都只系拼埋 ...
唯我獨朱 發表於 4-5-2013 09:33 PM

我仲有少少諗住模型因為之前砌過呢間野d機戰模型素組我覺得可以接受
點都好多謝大大意見
P.s.而家好少見山口……網拍都少見
不如你睇完套野先啦....可能你睇左之後唔想入呢
leung312 發表於 4-5-2013 03:57 PM

講得好;-)
回復 7# frankieccc

山口MUV超級膠......比我會買壽屋模型
回復 8# gazza1211

睇完第一集接受到既話就冇事了 A_A
我未搵到套野睇……套野好獵奇?
回復 10# iptinyau2341

睇完第"2"集接受到既話就冇事了:he:
回復 11# frankieccc

ep1-2 is ugly, then is boring, so....

Volks moveable figure is the best at present! :71:

For your reference... :shy:

http://toysdaily.com/discuz/thread-155113-1-1.html

回復 14# Douglas.M.Saint

don't poison other:58: