Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 DX超合金 VF-27γ

魂shop仲好。。。起码易訂啲。。。唔駛同啲炒家鬥快禁制
FRAK 發表於 4-5-2013 12:57 AM

我都覺得魂shop 好..好怕鬥搶.:help:
我都覺得魂shop 好..好怕鬥搶.
源泉立歃 發表於 4-5-2013 01:06 AM

經歴過兩次失敗後(Rvf-25&vf-25f){:1_229:}都係覺得魂shop好{:1_198:}
己經食咗兩次炒價。。。{:1_240:}唔想再食
經歴過兩次失敗後(Rvf-25&vf-25f)都係覺得魂shop好
己經食咗兩次 ...
FRAK 發表於 4-5-2013 02:12 AM

如果我話你知我全套機體齊但只只都起碼貴50%買翻嚟咁ching 你會唔會覺得自己還好
必入呀~有冇邊間已經開訂呀,唔想又食炒價~
我一向支持應該魂shop出:60:
如果我話你知我全套機體齊但只只都起碼貴50%買翻嚟咁ching 你會唔會覺得自己還好
wingsiu 發表於 5-5-2013 02:15 PM

我完全敗北鳥:cool:。。認輸。。投降。。。:(
其實我淨系想講ching你唔系孤軍作戰,如果對佢地有大愛,咁只能用愛去包容個差價囉,邊個叫我地當初落坑啊,唉
回復 50# wingsiu

其實我都係,除左兩隻171一般機外
回復 50# wingsiu

我都係
我平均只只都係17魚以上. ,,,,,,,,,,,,,,,,,:42:
有冇人知幾時有得訂呀?
好心急好心急
今日下午3時,日網呀咪呀咪,準備啦,秒殺又來拉。:69:
今日下午3時,日網呀咪呀咪,準備啦,秒殺又來拉。
nipponya188 發表於 8-5-2013 10:42 AM

you post the time here may attract speculators wor big big
冇用家, amiami你訂到真系神,入到cart都checkout唔到, 只一般機都系咁,何況只人氣超高VF 27
NY開左先,but已sold out!!少有