Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 DX超合金 VF-27γ

我都唔想 :$
但係真係好鍾意Macross F哩個系列
點解今次無叫renewal嘅!?:78:
This one just amend some parts, just like 1.5 Version
Renew Version is all parts different from old Version
i wanna know....always slower than those speculators!
felixchi 發表於 3-5-2013 09:06 AM

you can try anywhere but except ami, because we all know that is impossible to get one from there:DD
回復  源泉立歃

啱啱先入咗兩部171一般機,出27一般機又要入兩部。。。。又要運走d野 ...
Kolzz 發表於 3-5-2013 09:51 AM

有冇攪錯買2部..........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.緊係買3部la.....支持師兄買3部 {:1_208:}
[quote]you can try anywhere but except ami, because we all know that is impossible to get one from ther ...
wingsiu 發表於 3-5-2013 12:46 PM [/qu
    1999? Nippon yasen? Other than the above 2, i dont know else. Pls help! Thanks.
有冇攪錯買2部..........
.
.
.

.緊係買3部la.....支持師兄買3部 {:1_208 ...
源泉立歃 發表於 3-5-2013 12:53 PM

.
.我冇源泉兄噤多銀彈,兩部一般機同兩套super parts係我既極限!.
日網3-6號應該日本public holiday唔開住!!{:1_203:}相信下星期二必有一番撕殺!!{:1_220:}
.
.我冇源泉兄噤多銀彈,兩部一般機同兩套super parts係我既極限!.
Kolzz 發表於 3-5-2013 02:17 PM

我買一部咋. 但買3部o既夢想..託付俾師兄你la..{:1_220:}

3部1小隊真係好正ga...:75:,
回復 41# 源泉立歃

等個價在插水先!
其實,小弟等緊RVF-171,希望會出啦
回復 42# Kolzz

我反而等緊RVF-171EX!!!!
好鐘意呢部機!雖然出場機會接近0......
回復  源泉立歃

等個價在插水先!
其實,小弟等緊RVF-171,希望會出啦
Kolzz 發表於 3-5-2013 11:39 PM

rvf 171 都好有機會出.. 仲有VF 25A 量產機, bandai 可能放魂shop 出都唔定.
VF 25A 量產機???
請問係邊集OVA出過?
VF 25A 量產機???
請問係邊集OVA出過?
Kolzz 發表於 4-5-2013 12:12 AM

離戀飛翼 度出. 間中閃過下.
rvf 171 都好有機會出.. 仲有VF 25A 量產機, bandai 可能放魂shop 出都唔定.
源泉立歃 發表於 4-5-2013 12:09 AM

魂shop仲好。。。起码易訂啲。。。唔駛同啲炒家鬥快禁制:42: