Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 DX超合金 VF-27γ

頭像被屏蔽
回復  Kolzz

我反而等緊RVF-171EX!!!!
好鐘意呢部機!雖然出場機會接近0......
MACROSSPLUS7F0 發表於 4-5-2013 12:06 AM

rvf-171? 沒留意? 什么樣?在那
頭像被屏蔽
RVF-171 我也沒印象, 但應該是這隻:
mythsgod 發表於 20-10-2013 12:10 PM

我估也是. 師兄好快,咁快揾到. 之前出的都有印象,但從25A開始好似都偏门機. 快出的YF-29 Isum(這隻相信TV&Movie都無出現) 是否Game才有?我無興趣, 30th YF-29(黃黑)都有了.
RVF-171 我也沒印象, 但應該是這隻:
mythsgod 發表於 20-10-2013 12:10 PM

多謝師兄又指教!效率好快{:1_208:}
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
終於忍唔住今日買左,但一開盒發現機身花左同好油,想問咪正常架?因為我係新手怕買左二手當新貨
頭像被屏蔽

RE: 8月 DX超合金 VF-27γ

回復 581# mythsgod

嚇嚇:@:@
咁就一定要公開佢地個名
頭像被屏蔽
都是眾所周知的吧, 雞旺 大雄的好朋友 / QQ小姐, 現X點 的 尋仇堡/ 迪士尼店
mythsgod 發表於 20-10-2013 10:45 PM

大雄朋友我初買玩具時也中蕉。之後態度又差。Qq我知,本身也有標二手,什麼堡好似經過但沒留意,迪士尼是那間?
終於忍唔住今日買左,但一開盒發現機身花左同好油,想問咪正常架?因為我係新手怕買左二手當新貨
kenphl 發表於 20-10-2013 09:25 PM

有D油,我也試過,但是一手店買。花了些我也試過,在有信譽的店買的。但兩件事同時發生我就未試過。
都是眾所周知的吧, 雞旺 大雄的好朋友 / QQ小姐, 現X點 的 尋仇堡/ 迪士尼店
mythsgod 發表於 20/10/2013 10:45 PM

哩啲鋪頭當無開過吧喇! 正一杏加橙. :53:
哩啲鋪頭當無開過吧喇! 正一杏加橙.
可變戰士 發表於 21-10-2013 02:02 AM

迪士尼店即那間?