Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 DX超合金 VF-27γ

頑皮仔的死對頭有無出招呢~
明天至有時間出去希望入到隻啦!!!
精品俾人打到冇得還手,看破紅塵做左方丈啦。。。。。
真係大跌眼鏡 , 這隻居然多貨成咁 ...
chal 發表於 4-10-2013 12:03 PM

日本網 HS 尋日開始又 restock,到宜家仲有得賣,未 sold out,相比個幾月前,一閃即逝,有錢都買唔到既情景,可見今次笨大出貨幾狠!!
真的玩家喜訊了:35:
本來諗住淨買灰綠機,13魚真係天註定要入埋brera 機:45:
wishing all re-issues are this available...
{:1_229:}天呀~~~~點解你要咁玩我!
頭像被屏蔽
精粉算啦,貴又貴過人,遲又遲過人,d sales 服務態度又差
方丈講野唔算數
回復 565# VF27
我又唔好認同,元朗個哥仔同旺角個店長都幾好禮貌,係深水步條肥佬態度衰D同成日小媽拆蟹
頭像被屏蔽
請問呢隻個body係新版body嗎?
請問呢隻個body係新版body嗎?
百龍天舞 發表於 6-10-2013 12:54 AM

YES~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
re-issue is much improved and also comes with super pack.
日本網 HS 尋日開始又 restock,到宜家仲有得賣,未 sold out,相比個幾月前,一閃即逝,有錢都買唔到既 ...
jeffreyng 發表於 4-10-2013 05:36 PM

日本網 HS 尋日又 restock,今個月第二次,上個禮拜未 sold out 未消化又 restock,睇黎香港個價要再跌,再創新低。。。