Toysdaily 玩具日報

查看: 16022|回復: 29

[ENTERBAY] <天生愛情狂> 劉心悠1/6 蠟像級收藏人偶

ENTERBAY很榮幸地聯同中國3D數碼娛樂和星皓經理人有限公司手打造的首個計劃。ENTERBAY會推出以電影<天生愛情狂>造型來製作的首個大美人劉心悠1/6 蠟像級收藏人偶。

利用ENTERBAY引以為傲的肖像製作工藝技術為大家做出最唯美的女性人偶,產品將會以限量形式發售,首批客戶早前在UA預訂的已可以到門市取貨了。

產品介紹:
  • 一個蠟像級像真度極高的大美人劉心悠頭雕。
  • 應用了最新高清技術,特顯了皮膚皮紋,增強皮膚質感。
  • 最新開發的GF女素體,擁有多於30個關節位。
  • 服裝為電影中的阿寶護士造型。
  • 護士帽一頂
  • 三(3)對可更換的手型
  • 一雙白色護士鞋
annie liu1.jpg
annie liu2.jpg
annie liu3.jpg
呢款出得好麻麻,唔多似.....!!!!
如果現貨頭雕有官圖咁靚好了卻
蠟像級像真度極高的大美人劉心悠頭雕.....不能同意更多{:1_201:}
琴晚睇過tbb節目,原來佢冇乜化妝時,同個figure真是好似
琴晚睇過tbb節目,原來佢冇乜化妝時,同個figure真是好似
go-go 發表於 2013-5-2 21:02

但係大貨化痕妝呢{:2_244:}
另外, 件護士服好唔得.
抽&#21523;水先...蠟像級?
真話時間。

大家見版主今次出得三幅圖都知咩事啦。

唔大改,SET頭,換個靚波地(將焦點由頭移落心口),淨影產品相的話,小弟都唔識點影靚佢呀。
個樣唔似之餘仲幾恐怖feel.

EB 咩都叫蠟像級....

睇&#21655;好多個心悠post,好多人話唔似,但小弟一看就肯定是她,唔通我有問題???
另真係幾想知enterbay 女性素體如何?
回復 10# 特級豉油

其實如果有實物係手,都同樓上官圖差不多都有八成似本人,波地的關節都幾緊,唔錯,
蠟像級......吹大左........................
回復 10# 特級豉油

好多人響度人雲亦雲,特別因為係EB出,HT出隻Amber都話索但完全唔係Jamie Lee係賓妹。
心悠最敗筆係頭髮,呢part真係懶&#21655;,全直唔在講仲全部一樣長同成part 頭髮都好長。所以有影響。雕個部份其實冇問題。
睇實物是幾好的,可能相片有偏差
邊個話"蠟像級"一定要似:p