Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wing0boy

[個人收藏] 柯栢文雄姿JET POWER UPGRAD PARTS 快拍

回復 15# wing0boy

今日買左了,一陣試試
回復  wing0boy

今日買左了,一陣試試
rention929 發表於 4-5-2013 06:21 PM

:D等你................:shiny:......
想問問甘多位大大movie 1 文哥岩唔岩合體?
天火文不錯
x2:71:

回復 17# wing0boy

試左了,其實都可以做到想要既效果,但後面揹住個主体要用底座托住佢唔係文哥會向後傾,同埋文哥背面要用做個正方形膠件貼住天火至得唔係天火好易跌,天火背後做彈弓位及兩條柱要整走唔係會頂住,止於腳未得閒攪,但應該唔難攪,小弟現在用blu tack 貼實先得閒先攪,整完文哥個氣勢即時唔同曬,夠殺氣,高度即時同隻一比六咁上下高,最後小弟真係唔識點樣可以擺到相上嚟,可告訴方法比我知可以嗎?

回復  wing0boy

試左了,其實都可以做到想要既效果,但後面揹住個主体要用底座托住佢唔係文哥會向 ...
rention929 發表於 6-5-2013 01:20 AM

勁...........{:1_221:}..........快比相.:shiny:..........你隻DMK文幾銀........?
-去PHOTOBUCKET申請flickr是不能貼相
-跟往照常由電腦UPLOAD相
-然後打開相到大相後右下角右CLIK 老鼠
-選"復製影象網址"
-回到發帖位選上相制或打此指令[img][/img],在指令之間貼上影象網址
想問問甘多位大大movie 1 文哥岩唔岩合體?
rayliww 發表於 5-5-2013 11:27 PM

應該不能,要影個movie 1 文哥背脊比來看看...........:78:
回復 22# wing0boy

我隻dmk係之前係網上到買,見到有人砌咗及上埋色有唔貴九條鱼仔咁上下價見ok,而
買的,禽晚用過flickr擺相上嚟但唔得,在要攪攪先得

回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.ph

回復 25# rention929
攪掂啦!{:1_197:} 唔該師兄你指點究於擺到相上嚟了{:1_205:} ,但仲末完成改裝,粗粗地擺住先:)

勁.....................快比相...........你隻DMK文幾銀........?
-去PHOTOBUCKET申請 ...
wing0boy 發表於 6-5-2013 11:37 AM

有時間先在影相
回復  rention929
攪掂啦! 唔該師兄你指點究於擺到相上嚟了 ,但仲末完成改裝,粗 ...
rention929 發表於 6-5-2013 01:20 PM

去app store搵photobucket {:2_262:}
有時間先在影相
rention929 發表於 6-5-2013 01:26 PM

http://www.flickr.com/photos/95493031@N03/8713360104/
{:1_221:}真係正,可惜比例小了一點點......{:1_219:}有機會入隻模型文玩下..........