Toysdaily 玩具日報

查看: 6982|回復: 28

[個人收藏] 柯栢文雄姿JET POWER UPGRAD PARTS 快拍

天火一直炒起天價{:1_212:},一直苦無機會入手{:1_240:}
行過玩具舖見到JET POWER UPGRAD PARTS結合柯栢文雄姿{:1_221:},即訂入手.昨日到手回家即拿出收蔵起的LEADER CLASSIC X WING 柯柏文合體{:1_220:}
真是正到無朋友:$快拍幾張,給大家欣賞!欣賞!
先來X WING 文都幾正........:he:但欠了覇氣短了脚.........

JET POWER UPGRAD PARTS結合柯栢文雄姿{:1_226:}

第三廠GOOD JOB........:71:
十卜 wingsir{:1_205:}係咪用左2060 o既資金:p:DD
太帥了:35:

拖頭型態的雄姿呢?
雙槍{:1_221:}霸氣十足{:1_221:}
真係幾型{:1_197:}
你說有萌哥多好~~~~:63:

天火文不錯~~~:78:
:36:師兄幾銀?邊樹入手?
師兄幾銀?邊樹入手?
弄內洋太 發表於 3-5-2013 01:02 AM

M以P.............:78:
想問下如果用半模型dmk文哥同佢合唔合到体?
想問下如果用半模型dmk文哥同佢合唔合到体?
rention929 發表於 3-5-2013 01:31 PM

半模型dmk文哥好似比LEADER CLASSIC 細,應該唔得..........:67:,他組合同X WING一樣,,如上半可硬來用膠水結合,但膷位是要打開才可裝上,改做上有很大問題...........:67:....
大大可要買來試試:shiny:.........大家都想是完美配搭{:1_221:}...........可惜在沒有大量改做下9成不行......:die:
唔知要幾多银両呢?
回復 12# wing0boy

而加買駛唔駛食炒價,真係要買咪呢試試至得
回復  wing0boy

而加買駛唔駛食炒價,真係要買咪呢試試至得
rention929 發表於 3-5-2013 06:40 PM

大大快入..............:DD