Toysdaily 玩具日報

查看: 6629|回復: 41

[劇場創作] 上帝早已預備劇場中篇:爆烈天空第三回

趁有假期,終於完成第三回{:1_197:}因為今次動作場面較多,所以花左好多時間去攪{:1_200:}
第四回我諗無咁快見街啦!:help:如果各師兄覺得唔好睇,我會將呢個劇場腰斬!謝謝各位長期支持嘅師兄!:77:亦多謝TD能夠俾到呢個咁好嘅平台俾我玩具創作{:1_235:}

第一回回顧
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=204843&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D19

第二回回顧
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=205098&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D19

OMG 咁有心有力 , 點可以俾佢停 , 一於出到101回 ...............{:1_221:}
好武功~~~~~~~:love:
師兄好掂, 笑了出來, 不過D鄉音真係要諗下先明:71:
Thanks a lot!
正呀!! 唔好腰斬呀!! 支持支持!!
"禮會梨"?? "乜乜你"?? 真係聽極都唔明點解?? :26:
回復 5# chibita
普通話 -- 打我兄弟 , 等我呢會你 .....
回復 1# 上帝

好正....上帝大大你嘅post別樹一格...正!!
幾時有下一回...?!
快D 每週連載啦!
星戰三太公大戰小龍:52:
回復  chibita
leo.fans123 發表於 2-5-2013 03:46 PM

多謝ching翻譯
其實我淨係唔明"禮會"呢兩個字...
經ching翻譯, 明左d, 係咪"等我o黎會(打)你"呢? "會"即係一野"會"落去個"會"呢?:34:
好武功~~~~~~~
darknight 發表於 2-5-2013 10:49 AM

多謝Darknight兄支持:77:
呢排見師兄你密密出post! 有心有力!利害利害!
好搞笑....:DD

話說個隻星戰叢林蛋散小弟都有一個呢~
師兄好掂, 笑了出來, 不過D鄉音真係要諗下先明
Thanks a lot!
lk_yau 發表於 2-5-2013 12:17 PM

多謝Yau師兄支持!啲鄉音的確有啲難明!下次要改善改善!:77:
回復  chibita
leo.fans123 發表於 2-5-2013 03:46 PM

多謝Leo.fan123師兄長期支持,做到100集你唔悶我諗其他師兄都悶死啦:34:
不過你我果然心靈相通!你完全明白我想表達乜野!讚:71:
回復  上帝

好正....上帝大大你嘅post別樹一格...正!!
幾時有下一回...?!
DreamWorks 發表於 2-5-2013 04:20 PM

多謝Dreamwork兄支持:77:
下回應該冇咁快出啦!因為呢排都幾忙!