Toysdaily 玩具日報

[分享討論] NECA 1/4 Ironman Mark VII 一入~

Ching呢隻爆到地嫁
回復 29# tailungha113

謝謝師兄:64:我明天去睇睇:71:
點解唔買埋隊長{:1_203:}
回復 30# tailungha113

點解我向新界蒸粉入左9魚找2雞,旺角平成一魚?:Q

回復 22# 百龍天舞

隻金色似係雙星水性個隻金色,d金粉夠晒大粒
有時間成隻d金位從油,GX有隻金色好似幾好,不過未試:unhappy:
回復 33# hinchor

原本對隻美國隊長冇咩興趣~不過自從買左尼隻iron man就想入返隻~
回復 37# BoaY

兩個獨立睇冇問題,但一拍埋就發覺比例好怪。CA個頭大個IM個頭好多,and 著住甲嘅IM都唔夠CA大隻。
回復 38# ice-mocha

兩者比例怪唔緊要~但唔知有冇師兄知道邊度仲有隻美國隊長賣~
回復 39# BoaY

上Y拍睇下,仲平我2魚:70:
師兄你就好啦,小弟遇到奸商!訂價巳不比師兄平!!來貨後還加多一次(炒價)!!!只嘆遇人不淑!!!!小弟不 ...
hillscheung8234 發表於 1-5-2013 10:27 PM

師兄我都係一樣, 之前訂時講的價錢同去取貨時的不同...(取貨時才加價), 不過只怪自己唔小心, 以為唔去果度算了... (本身仲打算買d12吋star wars figure的, 依家第二度bid算)
回復 41# jeffloh

蒸粉入左8魚找2雞
回復 1# BoaY

小弟開始玩figure才兩個月光景,好多嘢都唔清唔楚。
    敢問師兄隻大蜘蛛,真係10年嘅前產物?依家市面仲有冇?
    唔該~
回復 38# ice-mocha

完全同意,企埋個比例差d lor,都唔知如果出埋HULK,都唔知會唔會一樣大少:63:
隻蛛蛛俠係toybiz2003出(這公司已沒有了),無記錯係64關節可動,市面上買少見少。我好運幾果月前係網上bid了全新回來
回復 43# vfaiyuenv

yes~佢係當年蜘蛛俠Movie2出既玩具,連手指共64個關節~
當年好平,一出吉吉島只係賣兩魚幾.今時今日買隻 MAFEX 都唔得~