Toysdaily 玩具日報

[分享討論] NECA 1/4 Ironman Mark VII 一入~

做唔做到爆地動作
點解個盒正面會寫住Special Edition -Hong Kong -Macau -TaiWan......你哋嗰盒係咪咁,全球限量7500隻仲分區?同埋Special係邊沸度?
回復 16# joshuakit

腰部可動較差同Hip位大腿轉唔到90度咁高所以一定爆唔到地~
但講真,今時今日有咁多iron man產品又有幾多爆地爆得好睇又自然~
回復 17# mikepanda97

應該盒盒都係咁寫~
Not bad at all! But maybe its too large for me....
比例OK,細節OK,上煙屎POINT睇過幾隻,最後...上色買唔落手...:unhappy:
請問有冇人知呢款1比4 iron man個頭的金色, 甩了少少, 用邊隻金補色最近?
請問有冇人知呢款1比4 iron man個頭的金色, 甩了少少, 用邊隻金補色最近?
八魚多D入手~
BoaY 發表於 1-5-2013 03:23 PM

師兄你就好啦,小弟遇到奸商!訂價巳不比師兄平!!來貨後還加多一次(炒價)!!!只嘆遇人不淑!!!!小弟不想助長奸商不要了!!!!!
師兄你就好啦,小弟遇到奸商!訂價巳不比師兄平!!來貨後還加多一次(炒價)!!!只嘆遇人不淑!!!!小弟不 ...
hillscheung8234 發表於 1-5-2013 10:27 PM

Remind me where?!THX!
Can tell where奸商
回復 24# hillscheung8234

我本身都試過多次訂貨最終仲貴過街貨好多既經驗之後,除非限定野,如果唔係我唔會訂貨,最多行多幾間格格價或揀吓先入~
回復 25# s3gundam

尖沙咀以數字為名的商場,店舖主題星戰的!!!!!
旺角信鵝蒸粉八條紅衫魚有送兩隻雞
旺角信鵝蒸粉八條紅衫魚有送兩隻雞